Ga terug

Hoe kan ik betalen bij Homezy?

Online betalen moet net als het shoppen zelf makkelijk en snel zijn. Ook op dit gebied bieden we je ruime opties en een goede service. Je kunt bij ons vooraf betalen via bankoverschrijving. In dat geval wordt je bestelling ingepakt en verzonden zodra we de transactie op onze bankafschriften zien. Houd hierbij rekening met de verwerkingstijd van banken (1 à 2 werkdagen). Je kan ook direct betalen met iDeal, met een druk op de knop ga je van onze website naar de beveiligde betaalomgeving van je eigen bank en handel je de betaling binnen een minuut af. Omdat wij direct kunnen zien dat er is betaald, wordt je bestelling meteen ingepakt en verzonden. Met PayPal, een soort online portemonnee, kun je ook direct betalen. Je moet daarvoor wel een account hebben bij PayPal. Wil je liever achteraf betalen, dus eerst je pakket in ontvangst nemen en binnen 14 dagen na het bestellen betalen met een factuur? Ook dat kan, in de meeste gevallen, met Afterpay. 

 

WELKE BETAALMETHODEN ZIJN ER?

Je kunt bij Homezy betalen via iDEAL, Paypal, Mister Cash, Afterpay, Sofort banking, credit cards of via een bankoverschrijving. Tijdens het bestelproces kun je dit zelf aangeven. Met Afterpay is het mogelijk om achteraf te betalen. Je ontvangt dan een digitale acceptgiro van Afterpay nadat de bestelling door ons is verstuurd. Zo loop je geen enkel risico. Mister Cash is voor klanten uit België een handige betaalmethode.

 

ZIJN ER EXTRA KOSTEN AAN VERBONDEN?

Bij betaling via Afterpay, Mister Cash en credit cards is er helaas sprake van een betaaltoeslag omdat wij als winkelier een (hogere) vergoeding krijgen doorberekend van de bank. Betalingen via iDeal, Paypal, Sofort banking en via bankoverschrijving zorgen niet voor deze extra kosten en zijn daarom aan te raden.

 

IS BETALING OP REKENING OOK MOGELIJK?

Voor vaste klanten is dat na een check mogelijk, als je als klant hiervoor in aanmerking wilt komen mail ons dan op info@homezy.nl.