Ga terug

2016 kerstcollectie

Homezy kerst 2016

 

Net zoals op de voorjaars- en najaarscollecties verheugen we ons altijd op de nieuwe kerstcollecties van Broste Copenhagen en Hübsch Interior. Elke keer worden we weer blij verrast met de nieuwste trends op het gebied van kerstversiering en stijlvolle inspiratie voor de wintermaanden.

 

Handgemaakte kerstversiering van papier

Deze handgemaakte papieren kerstversieringen zijn perfect voor het mixen & matchen met je andere kerstdecoraties.

 

kerst 2016 Hubsch

 

Stuk voor stuk zijn deze kerstversieringen vakkundig afgewerkt en gemaakt in mooie vormen. Combineer je ze met houten kerstversiering dan creëer je een rustige Scandinavische kerstsfeer. Maar hou je meer van glamour of een luxe uitstraling, dan kun je ze ook uitstekend combineren met gouden, zilveren of koperen elementen.

 

Hubsch papieren kerstversiering

 

Omdat ze lekker groot zijn kun je deze papieren kerstballen ook apart in een vaas of op een dienblad neerleggen, stap gerust af van de gebaande paden en maak er zo je eigen sfeer van.

 

Papieren kerstornamenten

 

Kersttakken voor elke ruimte

Natuurlijk hoor de kerstboom helemaal bij de maand december. Maar als je eens wat anders wilt, of als je ruimte tekort komt, dan is een gewone boomtak versierd met kerstornamenten zeker de moeite waard om te proberen.

 

Lantaarns van Hubsch

 

De smalle lantaarns op deze foto zijn van Hubsch, we zijn er dol op: heel elegant en prachtig op tafel.

Er zijn talloze combinaties die je hiermee kunt maken, met kerstballen of slingers voor de kerstsfeer. Een prima doe-het-zelf klus om je eigen stijl mee te maken in huis! Het is een gemakkelijke manier om een saai hoekje gelijk een gezellige sfeer te geven tijdens de wintermaanden.

 

Kersttakken

 

Het hoeft ook geen naaldboom te zijn waar je de takken van gebruikt, zoals deze foto's goed laten zien: door de versieringen en kerstballen krijg je vanzelf een echte kerstsfeer in huis. Heel mooi!

 

Kerst met Broste

 

Krans voor aan de muur

Als je behalve met een kerstboom je huis ook op andere plekken in kerstsfeer wilt brengen, dan zijn kransen een hele mooie natuurlijke manier. Je kunt ze in alle soorten en maten kopen, maar je kunt ze ook makkelijk zelf maken van (kerst)takken.

 

Kerstkrans

 

Een mooi voorbeeld van een gevlochten kerstkrans, versiers met bloemetjes en opgespoten sneeuw. Heel stijlvol en ook iets wat je gemakkelijk kunt bewaren voor volgend jaar.

 

Hangende kerstversiering

 

Behalve op gebruikelijke plaatsen kan je ook het kerstgevoel verspreiden op andere plekken in huis. Door grote kerstversiering of -takken door het huis op te hangen maak je het overal gezellig. Nog een voordeel: je hoeft er geen spijker voor te slaan, er zijn genoeg plekken waaraan je iets kunt ophangen.

 

Grote metalen kerstster

 

Een oversized kerstster dat je met een lint aan een deur of kast ophangt: prachtig! Maak er dus zelf iets moois van en kies je eigen stijl, veel plezier met het aankleden van je huis in kerststemming.

 

kerst 2016

 

Fotobron: Broste Copenhagen & Hubsch Interior