Ga terug

Maandelijks archief: maart 2016

Industrial-scandinavian

 

Dat de Scandinavische stijl op dit moment heel populair is kan je niet zijn ontgaan. Maar wat minder opvalt is dat de Scandinavische stijl ook geïnspireerd is op de industriële woonstijl, iets dat je niet direct zou verwachten misschien. In deze blogpost laten we zien hoe dit samen heel mooi is te combineren en waar je op moet letten.

 

Lees verder

Linnen beddengoed Broste

 

Bij de 2016  lente-zomer seizoenscollectie heeft Broste Copenhagen een prachtige serie linnen beddengoed geïntroduceerd. Linnen is het sterkste natuurlijke weefsel en een van de fijne eigenschappen is dat het warmte goed reguleert. Daarom is een linnen dekbedovertrek koel in de zomer en houdt het bij koud weer de warmte goed vast. Lees verder over dit mooie beddengoed.

 

Lees verder

Er is een nieuwe site online waar kortingscodes aangeboden worden die niet zijn afgegeven door Homezy.

Het gaat om de site www.kortingscode-promotie.com en ook andere bedrijven zijn de dupe van deze fraudeurs. De site is simpel opgezet, geen adresgegevens van de houders, geen algemene voorwaarden en verder pagina's vol met niet-bestaande kortingscodes. Ons advies, verlaat deze site meteen en klik zeker niet op links vanaf deze pagina.

Het ogenschijnlijke doel is door middel van advertenties geld te verdienen aan u als sitebezoekers. Pas hiermee dus op, deze fraude met kortingscodes!

3 artikel(en)