Ga terug

Bloempotten en vazen, de tijd is er rijp voor

Bloempotten

Als ik naar buiten kijk vanuit ons Homezy "hoofdkwartier" dan is het duidelijk: dag winter, hallo lente! Het voorjaar is eindelijk aangebroken en dat betekent weer tijd voor de tuin, tijd voor de schoonmaak en tijd voor fris groen in huis. Maar een nieuwe plant of een grote bos tulpen staat natuurlijk het mooiste in een natuurlijke vaas of bloempot. Laten wij nou net een nieuwe collectie hebben voor je met de mooiste bloempotten en vazen voor binnen! Nou ja, dat vinden wij dat in elk geval. Kijk maar eens wat je hiervan vindt, enjoy!

 

Bloempotten en vazen

Deze verzameling vazen en bloempotten zijn ontworpen door D&M depot uit België en zijn geschikt voor binnen in huis. Maar je kunt ze prima op het terras of balkon zetten natuurlijk, als er maar geen vorst overheen komt. Elke vaas of pot is stevig en kan tegen een stootje, zodat je er lang plezier van zult hebben.

Paarse bloempotten Africa De donkerpaarse bloempotten uit de Africa serie zijn heel spannend om te zien, met hun verlopende tint paars en zwart gelakte binnenkant. Een mooie bloeiende plant komt goed tot zijn recht in deze schoonheid.

 

Grijze bloempotten Africa De grijze bloempotten van de Africa serie, mooi bij elkaar. Het oppervlak is glad gelakt, de grijze verf eronder is licht craquelé. Zo krijgen deze potten een doorleefde "look" die ze heel goed staat.

 

Grijze bloempotten Africa Zo komt het craquelé effect het mooist tot zijn recht: een close up foto van deze grijze bloempot. Zet een groenblijvende plant in deze pot en je hebt een groen rustpunt in je huiskamer.

 

Roze bloempotten Africa We zijn heel blij met de nieuwe zachtroze bloempotten, ook van de Africa serie. Waarom? Kijk zelf maar, ze zijn prachtig. Deze potten laten een groen plant schitterend uitkomen.

 

Roze vaas Africa Ook dit kleurrijke boeket staat te stralen in deze zachtroze Africa vaas. Goede kleurcombinatie toch?

 

Gele bloempotten Africa De laatste nieuwe serie bloempotten uit de Africa serie: in geel dit keer. Ook weer licht craquelé effect natuurlijk! Mooi voor de lente...

 

Grijze bloempotten Flounce Met deze donkergrijze Flounce bloempotten haal je iets bijzonders in huis. Het oppervlak is verdeeld in kleine zeshoekige vakjes, wat een natuurlijke uitstraling geeft.

 

Paarse bloempotten Flounce Ook de paarse variant van de Flounce bloempotten valt op door de zeshoekige vlakjes, waaruit het oppervlak is samengesteld. Mooi voor orchideeën of andere kleurrijke planten.

 

Metallic bloempotten Flounce Ga je voor goud, dan is deze goud metallic bloempot wat voor jou. Elke bloempot heeft al kleine dopjes tegen het krassen, ook goed om te weten.

 

Grijze bloempot Grid Deze eigenwijze driehoekige bloempotten vallen op door hun grillige vorm en het patroon op de buitenkant. Mooi voor groene planten!

 

Grijze bloempotten Micmac Spannend, deze bloempotten met honingraat reliëf in donkergrijs. Heel mooie symmetrie, en goed te combineren met de gladde versie (want die is er ook, in dezelfde kleur).

 

Grijze bloempotten Micmac Mooi overzicht van de Micmac bloempotten, in reliëf en met een donkergrijze kleur. Geschikt voor binnen of op het terras.