Ga terug

Broste servies: preview 2018

Broste servies 2018 preview

 

Het prachtige Nordic servies van Broste Copenhagen wordt komend seizoen opnieuw uitgebreid en we hebben alvast een paar voorproefjes voor je verzameld. Zo zie je wat je mag verwachten in 2018 van Broste en kun je alvast wat ruimte maken in je kast!

 

Broste Nordic servies uitbreidingen

Het Nordic servies is inmiddels al behoorlijk compleet sinds het een aantal jaren geleden werd geïntroduceerd, maar gelukkig heeft Broste Copenhagen een aantal praktische èn mooie aanvullingen voor dit handgemaakte aardewerken servies ontworpen.

Broste Nordic Sand servies 2018

De nieuwe botervloot en voorraadpotten met deksel zijn prachtig en helemaal in stijl met het bestaande servies. Op deze foto zie je de Nordic Sand serie, maar ze zijn er natuurlijk ook in Nordic Sea en Nordic Coal.

 

Broste Nordic Sea botervloot

Links: Nordic Sea botervloot, rechts: Nordic Sand lage voorraadpot

 

Broste Sand koffiefilter

Voor de koffieliefhebbers wordt er een mooie koffiefilter uitgebracht, die je kunt gebruiken om zelf een mok lekkere koffie te zetten door gewoon wat heet water op te gieten. Terug in de tijd...

 

Broste Salt theepot

Links: Salt kleine theepot, rechts: Nordic Coal koffiefilter

 

Broste Copenhagen Nordic juskom

Ook nieuw is de juskom, met een mooie ovale vorm en met een inhoud van 40cl. Op deze foto zie je zowel de Nordic Sand, Coal en Sea varianten samen. De juslepel is ook nieuw, deze is uit het Hune bestek en is mat zilver.

 

Ook aan saladebestek en theelepels is gedacht voor de Nordic serie, echt van aardewerk dus wel kwetsbaar. Maar uniek is het zeker!

 

Broste Salt servies

Broste Salt servies 2018

Het elegante Broste Salt servies is ook flink uitgebreid met o.a. twee theepotten, een schattig eierdopje en een melkkan. Dit porseleinen servies is pas een jaar leverbaar en kan nu al op veel belangstelling rekenen. Net als het Nordic servies blijft het lang leverbaar.

 

Broste Hune bestek

Het Hune bestek van Broste Copenhagen is stijlvol vormgegeven en leverbaar in drie tinten: mat zilver, mat zwart en glanzend espresso. Dit seizoen wordt de serie uitgebreid met lange dessertlepels en een juslepel.

Broste Hune bestek lange dessertlepels

Links: Hune juslepel (mat zwart), rechts: Hune lange dessertlepels (espresso)

De nieuwe 2018 collectie van Broste Copenhagen is vanaf eind januari bij Homezy verkrijgbaar, dus hou onze website in de gaten.

 

Bron foto's: Broste Copenhagen