Ga terug

Carus geurverspreiders en waxinelichtjes

Carus candela en esencia

 

Design van Duitse kwaliteit

Nu de winter echt is begonnen is het een prima moment om het binnen wat gezelliger te maken. Zowel sfeerlicht als een lekkere geur zijn daarvoor heel geschikt, ze maken echt het verschil in je interieur. Van Carus World hebben we de mooiste geurverspreiders en waxinelichthouders voor je.

 

Carus Candela waxinelichthouders

 

Kerstinspiratie met Carus waxinelichtjes

De Carus Candela serie bestaat uit smaakvol ontworpen waxinelichthouders, in matte metallic tinten. Ze worden met vakmanschap uit puur aluminium gemaakt en dat zie je: echte kwaliteit. Alles wordt gemaakt in Duitsland, met het bekende oog voor detail. Met de Candela voeg je een esthetisch element toe aan je interieur. Elk waxinelichtje wordt compleet geleverd met een mooie waskaars, die je gemakkelijk kunt vervangen door de bekende waxinelichtjes als hij op is.

 

Carus glazen stolp

Op zichzelf zijn ze al mooi, maar je kunt ze ook stapelen om zo een hoogte- of kleurverschil te creëren: heel speels! Door een van de twee handige opzetglazen te plaatsen krijg je weer een heel andere uitstraling, en kan je ze ook buiten gemakkelijk neerzetten zonder dat de wind roet in het
eten gooit. Echt een slimme vondst, die er ook heel mooi en elegant uitziet.

 

Een mooie eettafel met zilveren waxinelichtjes

 

Carus Esencia geurolie en geurverspreiders

 

Geurstokjes en geurolie van Carus

De "Esencia" serie van Carus is een lijn stijlvolle geurverspreiders en geurolie voor in huis, die op subtiele wijze design met geur combineert. Door een van de kleurige metallic geurverspreiders te combineren met een set geurolie en bijbehorende stokjes kan je je eigen sfeer creëren, als combinatie van beeld en geur.

De luxe geuren uit de Esencia serie zijn gecreëerd door de beste geurontwerpers en verfrissen je interieur. Via de natuurlijke rotan geurstokjes wordt de geur subtiel verspreid in huis, zonder te overheersen. Je hebt er maandenlang plezier van en als de geurolie op is kan je met een navulling gemakkelijk weer genieten van een andere geur in huis.