Ga terug

Feestelijke kerst

Kaarsen op kersttafel

 

Het is soms best stressvol en het vraagt een hoop geduld, maar samen met je familie of vrienden aan tafel met de kerstdagen is toch een leuke happening. Ook zorgt het voor veel gezelligheid. Good food & good company, wat wil je nog meer.  Dan is een mooi gedekte tafel een goede herinnering en voegt iets bijzonders toe. Het hoeft gelukkig helemaal niet ingewikkeld te zijn. Door te spelen met kleur en kaarslicht verandert de sfeer meteen. We hebben meer tips voor je voor een feestelijke kerst!

Kaarsen & windlichten

Kaarsen en windlichten zijn ideale accessoires voor een feestelijke kersttafel. Niet één maar juist veel kandelaars met kaarsen zorgen hier voor een zee van sfeerlicht. Kies voor verschillende lengtes, daarmee geef je een speelse twist. Of kies voor één hoofdkleur en selecteer de andere accessoires er omheen.

 

Kersttafel met kaarsen

 

Kleine en grote kaarsen maken het samen extra gezellig aan tafel. Door de witte kleur voor allebei te gebruiken is het toch een eenheid.

 

Kerst met Broste

 

Broste Copenhagen is groot geworden met (kerst)kaarsen en dat zie je nog steeds. Deze kersttafel is met prachtige gevormde en gekleurde kaarsen opgebouwd, wat een plaatje he? Het Nordic Sand servies is ook prachtig op dit zachte tafelkleed.

 

Kerst met Hubsch Interior

 

Een heel andere sfeer krijg je met deze roodkoperen accessoires en kaarsen, de kaarsenstandaard van Hübsch Interior is een prachtige opvallende verschijning op tafel.

 

Mooi servies

Een goed gecombineerd servies zorgt ook voor een bijzonder effect. Met je servies krijgt de maaltijd extra uitstraling: een effen wit bord eet echt anders dan een handgemaakt bord met kleur en een patroon, zoals het Nordic Sea servies. Niet voor niks zie je dat ook steeds meer terug in restaurants...

 

Broste Nordic servies

 

Serveer je gerechten in een mooie grote schaal of op diepe borden. Dat zorgt meteen voor een eyecatcher op tafel en geeft echt iets extra's.

 

Koken met Broste servies

 

Deze taart op zo'n mooi groot bord van Nordic Sand, dat is toch prachtig? Echt een plaatje voor het dessert bij de kerstmaaltijd. Een mooie afsluiter voor een feestelijk december.

 

We wensen je gezellige feestdagen en een voorspoedig 2017!!

 

Fotobron: Homezy, Broste Copenhagen en Pinterest