Ga terug

Herfst fotoshoot

Terwijl ik dit schrijf waait de wind rond het huis, de eerste herfststorm van het jaar is in het land. Gelukkig zitten wij lekker binnen... De afgelopen week hebben we een aantal mooie foto's gemaakt die we hier graag met jullie willen delen. Mooie sfeerbeelden voor de herfst, hopelijk vinden jullie ze ook mooi.

Broste vaas Lulle en lantaarns Carla Woondecoratie met vaas LULLE (sorry, zo heet hij echt) en windlichten CARLA.

IMG_1666_1200px
Sfeervol herfsthoekje met lantaarns RUFFLE, BRENTON en CLASSY.

 

IMG_1709_1200px
Zonnig kiekje met vooral veel bladeren en denneappels, maar als je goed kijkt zie je nog wat woonaccessoires: windlicht LEAH, lantaarn ORNAMENT  en metalen lantaarn LAMP.

 

IMG_1726_1200px
Warme paarse tinten overheersen, wel lief he? Lantaarns BENJI, MAJLI en LINEN.

 

IMG_1740_1200px
Als je toch in het bos wandelt, neem dan meteen wat leuke natuurlijke souvenirs mee! Vooral de ongeopende kastanje kostte wat moeite om te dragen... Schaal SENSE, kaarsenhouder JIMMY, waxinelichthouders STRIPS en BARTI.

 

IMG_1770_1200px
Sfeervol servies setje, vooral de A.ME serie en daarachter de stoere NORDIC serie. Ja, die gebruiken we zelf ook echt en met plezier!

 

IMG_1815_1200px
Vaas LAICA heeft niet veel nodig om eruit te springen, echt een plaatje voor elk interieur. De geel-bruine tint is heel apart en straalt warmte uit.

 

IMG_1850_1200px
De laatste! Leuk setje zo he? Het zijn geen reusachtige kaarshouders, maar een hele kleine pompoen. Je zie de VITRO taupe, Barti taupe en Strips.