Ga terug

Hubsch voorjaarscollectie 2016

Voorjaarscollectie Hubsch Interior 2016

 

Hübsch Interior verrast ons dit voorjaar met een prachtige nieuwe collectie, met als kernwoorden ruimte, licht en creativiteit. Hubsch heeft nagedacht wat een huis moet zijn: een plek om in te leven en om je thuis te voelen. Lees verder en kijk met ons mee naar de nieuwste aanwinsten.

 

Hübsch = licht & ruimte

Het hart van je huis is nog steeds de woonkamer, een fijne plek om samen te zijn en elkaar te ontmoeten. Hübsch houdt van lichte houten meubelen en natuurlijke tinten, die samen rust uitstralen. Zie je die leuke hangplanten naast het raam?

 

hubsch-huiskamer-2016

 

Voor het bewaren van mooie herinneringen of unieke decoratie is een glazen stolp ideaal. Een stolp laat alles zien maar beschermt tegelijkertijd ook, ook voor kaarsen zijn ze prachtig en veilig.

 

Glazen stolpen van Hubsch

 

Deze stijlfoto van de woonkamer laat precies zijn waar Hübsch Interior voor staat: zacht, warm, licht en naturel. Met natuurlijk de echte Scandinavische "look" waar we samen zo van houden.

 

woonkamer-hubsch-2016

 

Mooie opbergmanden komen in een huis altijd van pas, je kunt alles wat anders rondslingert erin bewaren en ze zien er ook fantastisch uit. Een ideale plek voor speelgoed, tijdschriften of haardhout. En let maar op, de kat kruipt er ook gelijk in.

 

Opbergers van Hubsch

 

Decoratieve vazen

Ook dit seizoen heeft Hübsch een originele lijn met vazen en glaswerk uitgebracht die opvallen door hun eigentijdse stijl. Veel vazen van glas en met geometrische, herhaalde patronen maar zonder overbodige krullen en franje. Elke vaas heeft een geïnspireerd ontwerp waarvan je nog jaren kunt genieten.

 

Glaswerk en vazen van Hubsch

 

Met een overwegend groen boeket of wat losse takken uit de tuin heb je al snel de juiste toon te pakken. Iedere siervaas is zelf al zo mooi, daar heb je weinig opsmuk bij nodig!

 

Glaswerk en vazen van Hubsch

 

Het blauwe glaswerk is een favoriet van ons bij Hübsch, vol met verschillende beauties. Zet een aantal verschillende vazen of flessen bij elkaar zoals op de onderstaande foto, zo komt het mooi tot zijn recht.

 

Blauwe glazen vazen van Hubsch

 

Werkplek in stijl

Een eigen buro in huis om ongestoord aan te kunnen werken, dat mag natuurlijk best een plek zijn waar je graag bent. Ook hiervoor ben je bij Hübsch aan de juiste adres: lichte, natuurlijke meubels die behalve praktisch ook erg mooi zijn.

 

hubsch-houten-buro

 

Keuken: opgeruimd staat netjes

Je vindt bij Hübsch ook ontzettend handige opbergers en voorraadpotten voor in de keuken, in dezelfde eenvoudige stijl die we van ze gewend zijn. Mooie materialen, goede afwerking: wij zijn fan.

 

Hubsch-keuken-opbergen

 

 Bron foto's : Hubsch Interior