Ga terug

Koper voor in je huis

Koper in je interieur is trendy

We hebben er in een eerdere blogpost al aandacht aan besteed, maar het is zeker een eigen bericht waard: koper is dè trendkleur voor dit najaar. Met zijn warme gloed en luxe uitstraling is het een hele mooie aanvulling voor je interieur. Kijk met ons mee naar de mooiste items voor in huis dit najaar.

 

Koper voor ieder interieur

Of je nu houdt van een klassiek, modern of Scandinavisch interieur: met koperen woonaccessoires kan je je huis altijd verfraaien. Denk aan stijlvolle lampen, kandelaars of een mooi dienblad: in elke stijl zijn deze elementen gewoon verkrijgbaar.

Bij Homezy vind je vooral accessoires in de Scandinavische stijl, omdat we daar van houden: de natuurlijke, rustieke uitstraling past helemaal bij wat we mooi vinden in ons huis. We hebben een aantal nieuwe en bestaande producten rondom het thema Koper voor je op een rijtje gezet, om je van wat leuke ideeën te voorzien. Veel plezier met uitzoeken!

 

koperen draadmand van Hubsch Interior

Draadmanden zijn een geliefd item dit seizoen en deze koperen versie is een opvallende verschijning. Heel mooi om er b.v. een kleine lantaarn of grote kandelaar in de zetten, of straks een paar grote kerstballen.

 

hubsch-koperen-windlicht

Deze symmetrische lantaarn met driehoekige elementen vind ik ontzettend leuk, de 'brass' kleur is net even wat lichter dan het gewone koper. Met een mooie ronde kaars erin heb je een mooi aandachtspunt voor op een side table.

kaarsenhouder van koper met driehoeken

Nog een detailfoto van deze prachtige lantaarn omdat deze de aandacht wel waard is :-) Vooral de facetten van glas die met metaal zijn omgeven maakt de lantaarn tot wat hij is.

 

hubsch hanglampen van koper

Van Hubsch Interior hebben we ook een aantal open en gesloten hanglampen rond het thema koper voor je. Ze zijn gemaakt van gevlochten metaal dat is verkoperd en met een mooi klassiek peertje erin zoals op de foto stralen ze, letterlijk en figuurlijk.

 

koperen dienblad met kaarsen

Een koperen dienblad met een aantal sfeerkaarsen erop geeft een heel warm winters gevoel, deze prachtige stijlfoto van Broste Copenhagen geeft daar een mooi gestyled voorbeeld van.

kaarshouder in koper

De nieuwe koperen kaarsenhouders van Hubsch Interior zijn er in drie soorten: voor één kaars, laag (hier afgebeeld) of hoog en voor vier kaarsen. Ze zijn elegant, strak en toch met een warme uitstraling. En dan ook nog eens voor een klein prijsje...

koperen kaarshouders van Hubsch voor vier kaarsen

De viervoudige kandelaar past hier heel goed bij: deze is net zo hoog maar dan met vier kaarsen naast elkaar. Zet hem op het dressoir of de schoorsteenmantel, of midden op de tafel voor een mooi accent. Voor een opvallend effect kan je kiezen voor vier verschillende kaarsen: andere kleur of verschillende lengtes maken het wat speelser.