Ga terug

Lantaarns voor in de tuin

Tuinlantaarns

Nu de zomer eraan komt begint het bij mij te kriebelen: ik wil 's avonds lekker buiten zitten en genieten van de avondzon en de tuin. Niks lekkerder dan even onderuit zakken op de tuinbank met een glaasje erbij, en goed gezelschap - of een mooi boek. Om het plaatje compleet te maken steek ik dan graag een mooie lantaarn aan, die geven niet alleen mooi licht maar zijn ook ontzettend sfeervol. Een aantal inspirerende foto's van tuinlantaarns hebben we voor je verzameld.

 

 

Sahara lantaarns van Broste Copenhagen Deze Sahara lantaarns voor in de tuin van Broste Copenhagen zijn elegant en geven mooi licht

 

Zahra lantaarn van Broste De Zahra lantaarn van Broste Copenhagen is mooi robuust en natuurlijk

 

Lantaarn Thea De Thea lantaarn, of eigenlijk een windlicht, is prachtig! Het leren handvat vormt een mooi contrast met het metaal en glas.

 

Brady lantaarns, set van drie kleuren Deze rode lantaarn Brady komt samen met een blauwe en een witte in één set. Schattig toch? Speciaal voor Nederland gemaakt lijkt het wel.

 

Lantaarn Aleta De bolle Blake lantaarn is mooi mat antraciet en valt op door de ronde, elegante vorm. Prachtig in de hal of bij de achterdeur op het terras.

 

Wil je meer tips en inspiratie van Homezy ontvangen? Schrijf je dan in voor onze maandelijke nieuwsbrief!