Ga terug

Merry Christmas!

hello december 4

Het is nog ietsje te vroeg, maar voor goede wensen geeft dat toch niks? Een goede Kerst voor iedereen namens Debbie, Jet en Taco bij Homezy. We hebben ons eerste kalenderjaar met Homezy er bijna opzitten en dat was heel enerverend! Lees verder voor onze ervaringen in de wondere wereld van het internet.

 

Webshop = hard werken

Wat is ons bijgebleven? Allereerst dat het áltijd meer werk is dan je van tevoren al dacht. Vooral het werk aan de site is nooit klaar: producten toevoegen, foto's maken die het product zo mooi en duidelijk mogelijk laten zien, spannende omschrijvingen bedenken... Dan komt er nog het sociale media gebeuren bij, want dat is een onmisbaar hulpmiddel voor onze webshop. Zoals alles geldt hier ook: doe het goed of doe het niet... We hopen je met Facebook en Twitter af en toe te verrassen met leuke nieuwtjes en mooie foto's.

Gelukkig hebben we sinds de aftrap in mei 2013 al heel veel klanten mogen begroeten, daar zijn we ontzettend blij mee en trots op. Vooral het inpakwerk en de persoonlijke aandacht blijft niet onopgemerkt! Dat vinden we fijn, omdat we ons daar allemaal heel bewust voor inzetten. Verkoop via internet kan heel anoniem worden als je niet uitkijkt, Homezy wil dat niet en zoekt juist het contact met jullie.

 

Luisteren naar de klant

Het gezegde "de klant is koning" is misschien wat te zwaar, maar de kern klopt wel. We luisteren goed naar jullie feedback, zodat we daardoor de volgende keer het nog beter doen. De website wordt continue bijgewerkt naar deze nieuwe inzichten: meer informatie over de verzendkosten, duidelijke product omschrijvingen, nieuwe producten waar klanten speciaal om vragen. Heel erg leuk om te doen, want dat zorgt ervoor dat Homezy steeds ietsje beter wordt!

Leuk voorbeeld is lantaarn Arnt die we sinds vandaag op verzoek hebben toegevoegd aan het assortiment. Schitterend toch? Dankzij Irma nu te koop :)

 

Seizoenen

Wat ook leuk is om te zien is hoe het seizoen, het weer of een speciale datum van invloed is op wat er wordt gekocht. Dat is natuurlijk heel logisch, maar het is altijd weer een verrassing wat er populair is en wat niet. In de zomer veel bloempotten en lantaarns, in het najaar lopen de plaids en tafeltextiel heel goed, voor Sinterklaas zijn geurstokjes, servies en kussenhoezen populair. Om de verkopen voor de kerst wat aan te wakkeren hebben we een December Sale in het leven geroepen. Enjoy en tot volgende keer!

IMG_2290