Ga terug

Met geel breng je de zon in huis

IMG_7521

Geel en de lente vormen een onlosmakelijke eenheid. Narcissen kondigen met hun zonnige, frisse kleur het voorjaar aan, daar zijn we allemaal aan gewend. Zodra de zon begint te schijnen lijkt het alsof iedereen bijkomt uit een winterslaap, je ziet iedereen in de tuin werken of genieten van het mooie weer. We hebben een aantal inspirerende foto's voor je verzameld met geel als thema.

Geel is het symbool voor de lente en dat herken je ook bij woondecoratie. Nieuwe vazen, kleden, tafeltextiel en kaarsen zijn er allemaal in deze trendkleur voor de zomer.  In de laatste fotoshoot hebben we diverse opstellingen gemaakt waarin geel de hoofdrol speelt. Kijk met onze fotografe mee en laat je inspireren!

Gele vaas en grijze lantaarn Gele vaas Africa en grijze lantaarn Ruffle

 

Dienblad Malou past heel mooi bij deze gele tuinkaars, vind je niet? Dienblad Malou past heel mooi bij deze gele tuinkaars, vind je niet?

 

Grijs, geel en zwart passen goed bij elkaar Grijs, geel en zwart passen goed bij elkaar

 

Ook in de keuken kan je geel en zwart/grijs prima combineren Ook in de keuken kan je geel en zwart/grijs prima combineren

 

Breng een geel accent aan met de Pepper kussens en het Zig zag kleedje Breng een geel accent aan met de Pepper kussens en het Zig zag kleedje

 

Stijlvol en warm, dit gele Pepper zitkussen en de Flounce vaas in donkergrijs Stijlvol en warm, dit gele Pepper zitkussen en de Flounce vaas in donkergrijs

 

Vrolijk stilleven met bloempotten en vazen in geel en grijs Vrolijk stilleven met bloempotten en vazen in geel en grijs.

 

Een leuke zithoek in de tuin wordt met geel een stuk spannender! Een leuke zithoek in de tuin wordt met geel een stuk spannender!

Alle getoonde woonaccessoires zijn uiteraard via Homezy te koop! Je vind ze in onze shop. Wil je meer lezen over Homezy? Schrijf je dan in voor onze maandelijke nieuwsbrief.