Ga terug

Meubelcollectie van Hübsch Interior

 

Lichte en natuurlijk Scandinavische looks zijn de bekende kenmerken van de Hübsch Interior wooncollectie. Sinds najaar 2016 heeft Hübsch een lijn zeer fraaie eiken meubels ontworpen en geïntroduceerd. Waar we heel enthousiast over zijn is de focus op functionaliteit en tegelijk het moderne en tijdloze design. Het is dus makkelijk te combineren met vrijwel elke stijl en trend. In de 2017 najaar/winter collectie vinden we opnieuw een uitbreiding op het assortiment, een mooie aanvulling voor het komende seizoen.

Eerlijk eiken

De meubels van Hübsch Interior zijn gemaakt van blank eikenhout, een mooi eerlijk materiaal dat sterk en duurzaam is. Het combineert makkelijk met een modern interieur en gaat lang mee. Tijd om een paar van de aanwinsten van dit seizoen aan je te laten zien!

 

Deze ladekast met displayladder is zeker wat anders dan een gewone ladekast. Door het smalle design past het makkelijk in elke ruimte. Decoratief en functioneel, daar houden we van.

 

Hier combineert de ladekast prachtig met de lichte keuken en de vloer. Een mooie overgang tussen de hal en de keuken, zeker met de diagonale lijnen die het wat zachter maken.

 

De keuken is steeds vaker het hart van het gezinsleven. Steeds meer zien we de keuken gestyled met ingebouwde houten bank of een los bankje. Dat zorgt voor een leuke afwisseling met de keukenstoelen en oogt speels.

 

Deze simpele maar fraaie houten bank is aangekleed met bijpassend kussen. Makkelijk om bij te schuiven aan de keukentafel als je extra gasten ontvangt. Maar je kunt het ook prima gebruiken als accessoire voor in de slaapkamer, woonkamer of in de hal.

 

Helemaal Deens design, dit eenvoudige maar fraaie bureau van eikenhout. Door het dunne werkblad en de open structuur neemt het visueel minder ruimte in. Helemaal in combinatie met de displayladder rechts op de foto!

 

Niet nieuw maar wel tijdloos is dit eiken bureau met drie lades, van mooi glad afgewerkt licht eikenhout. De lades vallen weg onder de rand van het bureau voor een extra strakke uitstraling.

 

Een leuk detail van dit stijlvolle bureau zijn de vier schuin geplaatste poten, die zorgen voor een mooi designaccent. En het is zo in elkaar gezet: alleen de vier poten schroef je eronder en klaar ben je!

 

Pasteltinten zijn dit seizoen weer helemaal terug en dat combineert schitterende met de lichten eiken meubels van Hübsch Interior. Ook grijstinten doen het erg goed zoals je op deze foto's kunt zien.

 

Dit fraaie eiken bijzetkastje is niet alleen geschikt als nachtkastje in de slaapkamer, maar het is ook een praktische kleine wandkast voor in de woonkamer of de hal.

 

Leuk detail van dit kastje zijn de ronde schuine staanders, die zowel op de grond als tegen de muur worden gezet. Gemaakt van echt eiken en ontworpen in Denemarken door Hübsch Interior, en dat zie je!

 

Bron foto's: Hübsch Interior