Ga terug

Meubels van Broste

Meubels-Broste-Copenhagen-2018

De meubels van Broste Copenhagen zijn een welkome aanvulling op het assortiment woonaccessoires, met mooie stoffen en de aandacht voor details die we gewend zijn van Broste. We laten je zien wat je kunt verwachten van de nieuwe meubelcollectie voor 2018.

Gestoffeerde stoelen en fauteuils

Met de vergrijsde tinten van deze meubelcollectie heeft Broste Copenhagen wat ons betreft in de roos geschoten. De typisch Scandinavische tinten maken het combineren van de verschillende elementen in huis erg makkelijk en stijlvol.

 

Broste stoel zacht groen met spiegel Flower

Deze Pernille stoel is mooi voor in de slaapkamer, maar ook heel fijn als bureaustoel. De donkere houten poten vormen een mooi contrast met lichtere fluwelen stoffering. En wat een plaatje is die Flower spiegel he...

 

broste-woonkamer-2018

De ideale woonkamer volgens Broste, vol met prachtige meubels en accessoires. Het combineren van zachte stoffen en harde materialen zoals aardewerk en marmer zijn op dit moment helemaal "on trend".

 

Broste zitstoel Wind in zachtgroen

De Wind fauteuil van Broste is niet alleen erg mooi, hij zit ook heerlijk. De zit is redelijk stevig, zodat je makkelijk weer opstaat. De ronde bies langs de zijkanten geven een mooi effect en zorgen voor extra duurzaamheid.

 

Wandmeubels

Ook heeft Broste een drietal metalen wandmeubels in de collectie opgenomen, gemaakt van zwart metaal en met een open structuur. Dit zorgt voor ruimte in je interieur!

 

Broste Copenhagen Ryle boekenkast

Deze Ryle vakkenkast valt op door de minimale metalen structuur, zonder dichte achterwand of zijkanten. Door de zwarte kleur valt het toch op in de kamer en laat het je mooiste woonitems extra goed uitkomen.

 

Broste Ryle kast met Esrum servies

De dunne, rechte vormen van deze kast vormen een mooi contrast met het ronde, organische Esrum servies op de foto. Maar ook boeken of een mooie vaas doen het goed in deze Ryle kast. Een mooie mix van Scandinavisch en industrieel.

 

Bijzettafels

De echte juweeltjes van de nieuwe collectie wat ons betreft zijn de side tables. We laten je graag onze favorieten zien, gemaakt van metaal.

 

Broste tafel Tristan twee maten

De meest opvallende aanwinst uit de nieuwe Broste meubelcollectie zijn wat ons betreft deze Tristan bijzettafels, verkrijgbaar in twee maten. De ronde leggers zijn van mat messing en marmer, het leuke is dat je zelf kunt kiezen welke je boven of onder legt.

 

Broste tafel Tristan

Marmer en messing vormen een mooie combinatie zoals deze foto goed illustreert. Het dunne frame van de Tristan side tables is mooi eigentijds: strak en toch frivool.

 

Broste tafeltje Laurits

Het handige Laurits bijzettafeltje is bedoeld voor naast de bank, zodat je je kop koffie of glas wijn veilig neer kunt zetten. Het tafeltje is gemaakt van metaal met een blad van emaille in grijs, samen erg stijlvol.

 

Broste tafeltje Laurits

Doordat de Laurits side table over de bank past, neemt het weinig ruimte in: je vindt er altijd een passend plekje voor.

 

Broste Copenhagen bijzettafels Freja

De Freja bijzettafels zijn niet nieuw, maar wel tijdloos en passend bij de rest van de collectie. Deze set van drie tafeltjes zijn ook gemaakt van messing met een emaille blad. En de Wind bank is ook een plaatje he? De ronde kussens langs de leuningen zijn een opvallend detail.

 

Poef

Een handige woonitem is de ronde poef, zowel lekker om op te zitten als om je voeten op te leggen. En met een groot dienblad is het ook een mooie bijzettafel!

 

Broste ronde poefs

De Wind poef is er in verschillende kleuren, ze zijn lekker groot: maar liefst 82cm doorsnede en 30cm hoog. Broste heeft ook goed getest op duurzaamheid, alle nieuwe Wind meubels zijn uitstekend bestand tegen intensief dagelijks gebruik.

 

Bron foto's: Broste Copenhagen