Ga terug

Najaar/winter collectie 2017 van Broste Copenhagen

Najaar en wintercollectie Broste Copenhagen 2017 bij Homezy

 

De prachtige natuur van Scandinavië zien we steeds terug in de collecties van Broste Copenhagen.  Naast de vertrouwde Classics lijn vol tijdloos design is er nu de najaar- en wintercollectie 2017, die is geïnspireerd door de natuur. Verschillende materialen en kleuren zijn gecombineerd om een warme en gezellige ambiance te creëren. Het design is praktisch, maar met unieke details. Het vormt een mooie balans tussen Scandinavische tradities en huidige trends. Kijk met ons mee naar wat je kunt verwachten.

Highlights uit de nieuwe Broste collectie

Elk seizoen kiest Broste een mooie locatie die goed past bij hun nieuwe collectie. Deze keer vond de fotoshoot plaats in een imposant gebouw: Nomad Workspace. Dat is een moderne, comfortabele werkplek voor veel freelancers en ondernemers, met veel aandacht voor architectuur. De originele details van de houten vloer en de kleuren op de muur en vloer zijn de perfecte match voor de najaar-/wintercollectie 2017 van Broste Copenhagen.

We laten je enkele highlights uit de collectie zien, geniet ervan!

 

Broste vazen uit de classic serie

 

De herfstkleuren die we in de natuur zien zijn de trendkleuren van nu. Deze zachte, warme tinten worden gecombineerd met harde materialen zoals metaal of koper en samen vormt dat een perfect contrast.

 

Broste tafelkleden Gracie van linnen

 

De linnen tafelkleden van Broste zoals de Gracie en de Nelia zijn heerlijk dun en geven een authentieke, warme uitstraling aan je tafel. Linnen herken je ook aan de vergrijsde kleuren, een mooi effect.

 

Esben onderzetters en schalen van Broste Copenhagen

 

Accenten van hoogglans zoals je ziet op deze bijzettafels en de schalen zijn een mooie manier voor contrast in je interieur. Het combineert heel mooi met warme stoffen in zachte kleuren.

 

Broste slaapkamer interieur

 

Een mooi compleet gestijld plaatje, vol met "goodies" van Broste: de lamp is trendy en dankzij de spiegel geeft deze nog meer effect in de slaapkamer. De lieve witte vaasjes maken het helemaal af.

 

Servies: Nordic, Grød en Salt

Het populaire Nordic servies behoort inmiddels tot de Classics van Broste Copenhagen. Naast Nordic Sea & Sand is ook de Grød lijn uitgebreid en dit jaar hebben ze de nieuwste Salt serie   geïntroduceerd. Het Salt servies is gemaakt van hoge kwaliteit porselein en we zijn zeer gecharmeerd door de speelse vormen en het design. Echt een uitblinker in de servieskast! Hierover hebben we een aparte blog gemaakt met meer informatie, die lees je hier.

 

Broste Copenhagen Salt servies

 

Het prachtige Salt servies: een glanzend wit servies van porselein, met een handgeschilderd zwart randje op elk onderdeel. Ietsje grillig vormgegeven, erg stijlvol!

 

Grod servies van broste bij Homezy

 

De Grød serie is weer uitgebreid met nieuwe items,  zoals ontbijt- en dinerborden en een schattig espresso kopje. Erg smaakvol en heel natuurlijk, zeker door het terracotta randje onderaan het servies.

 

Broste Hun bestek bij Homezy

 

Het Hune bestek van Broste vormt een mooie, natuurlijke combinatie met het Nordic servies. Er is keuze uit de kleuren mat zwart, espresso titantium en geborsteld titanium. Een aanrader, zeker als je eens wat anders wilt dan de standaard kleuren.

 

Woontextiel en vloerkleden

Natuurlijk woontextiel en mooie vloerkleden mogen niet ontbreken in de Broste collectie. Naast de bekende leer/katoen creaties hebben we dit najaar een complete lijn met nieuwe katoenen en wollen vloerkleden. De neutrale tint en het mooie zachte materiaal misstaan zeker niet bij je interieur.

 

Wollen vloerkleden van Broste

 

De nieuwe vloerkleden van Broste zijn gemaakt van katoen of wol en viscose, een natuurlijke stof die zorgt voor een mooie glans en een zijdezacht gevoel. Het grootste zwart-witte kleed is nu 200x300cm, dus ook geschikt voor een ruime woonkamer.

 

Dave vloerkleed van Broste

 

Het lichte Dave vloerkleed vooraan op de foto is gemaakt uit lussen witte wol van 1cm grootte, voor een lekker stevig, dik kleed dat toch zacht aanvoelt.

 

Lampen en verlichting

Verlichting is extra belangrijk in de lange donkere dagen. Het geeft niet alleen licht en warmte die we nodig hebben, maar zo kun je ook een mooi accent geven aan je interieur. Een echte trend zijn de gevormde, getinte LED lampen: heel energiezuinig, met een lange levensduur en ook nog warm, sfeervol licht.

 

LED lampen van Broste

 

De armaturen en lampen hebben we voor je gecombineerd zodat je ze zo kunt gebruiken. De lampen hebben een doorsnede van 10-12,5cm, heel royaal zodat je geen kap meer nodig hebt: de lamp zelf is voldoende uitstraling.

 

Woonaccessoires

Elk seizoen komt Broste Copenhagen met nieuwe woonaccessoires van keramiek. Net zoals met kussens kan je met vazen of potten je interieur een makkelijke opfrisser geven als de seizoenen wisselen.

 

Broste siervaas Lau

 

De Lau siervazen zijn beschilderd in drie tinten: wit, blauw en zwart.

 

Almas hangende bloempotten

 

De Almas hangende bloempotten hebben een mooi leren hangkoord, je kunt ze zelf combineren met een bijpassende vaas.

 

Houten lantaarns

Klassieke houten lantaarns geven een natuurlijke uitstraling aan het interieur. Lantaarns zijn een mooie toevoeging wanneer het buiten donker wordt. Het voelt niet alleen knus en warm, het zorgt echt voor een huiselijk gevoel, 100% ontspanning.

 

Houten en bamboe lantaarns

 

De grote Cait, Aleta en Sahara lantaarns van bamboe en hout zijn oude bekenden, we hebben nu nog meer modellen en maten op voorraad.

 

Fotobron: Broste Copenhagen