Ga terug

Nordic servies: Deens design voor op tafel

Nordic servies van Broste Copenhagen

 

Nordic: servies met karakter

Het spectaculaire Nordic servies van Broste Copenhagen is de laatste jaren uitgegroeid tot een populaire aanwinst voor veel liefhebbers van Scandinavisch design. Op veel verlanglijstjes staan de mooie borden, bekers en schalen van dit natuurlijke servies genoteerd, dat merken we aan de populariteit van deze Deense serviescollectie. Sinds kort is er naast het bekende zeekleurige servies ook een variant in zandtinten!

 

broste sea servies

 

Nordic = Sea + Sand

Voor de kenners: het blauw-grijs-groene Nordic servies dat je al kent heet sinds kort Nordic Sea, om binnen dezelfde lijn plaats te maken voor de nieuwe serie, die Nordic Sand is gedoopt. Ook dit servies is gemaakt met dezelfde aandacht voor detail en met dezelfde originaliteit in het ontwerp. Je kunt dus veel verschillende schakeringen, vlekjes, strepen en andere nuances verwachten in dit zandkleurige servies. Geen twee exemplaren zijn gelijk, wat door de liefhebbers juist zo wordt gewaardeerd!

 

Nieuwe Nordic Sand serie

 

De twee series zijn uitstekend te combineren, omdat ze duidelijk familie zijn. De maten, vormgeving en afwerking zijn gelijk, zodat het niemand kan ontgaan dat ze bij elkaar horen. Een Nordic Sea dinerbord met een Nordic Sand ontbijtbord past prima samen, zoals we op de foto's ook laten zien. Combineer dus zoveel als je wilt en geef er een eigen draai aan.

 

Combineer de Sea en Sand serie

 

Geïnspireerd door de natuur

De originele Sea serie ontleent duidelijk de kleurstelling aan de zee, met zijn steeds wisselende kleuren die variëren van blauw, grijs naar groen. Het servies is een duidelijk statement dat kleur en patronen heel goed samengaan met een rustig Scandinavisch interieur. Of je nou een mooi luxe tafelkleed gebruikt, of alles meteen dekt op een ruwe houten (tuin)tafel, dit servies blijft je blik vangen.

 

10549777_1445152432415700_936334303_n

 

De nieuwe Sand serie is hier een prachtige, zachtere aanvulling op. Het kleurgebruik is teruggebracht tot zandtinten, die een mooi contrast bieden aan de Sea variant. Of je het Sand servies nu alleen gebruikt, of in combinatie met de originele serie: het is opnieuw een prachtige collectie. De Sand serie is vanaf maart 2015 bij ons leverbaar, bekijk hier de hele Nordic collectie!

 

Nordic Sand theepot