Ga terug

Linnen beddengoed van Broste

Linnen beddengoed Broste

 

Bij de 2016  lente-zomer seizoenscollectie heeft Broste Copenhagen een prachtige serie linnen beddengoed geïntroduceerd. Linnen is het sterkste natuurlijke weefsel en een van de fijne eigenschappen is dat het warmte goed reguleert. Daarom is een linnen dekbedovertrek koel in de zomer en houdt het bij koud weer de warmte goed vast. Lees verder over dit mooie beddengoed.

 

Aandacht voor het milieu

De collectie van Broste is gemaakt van hoge kwaliteit milieuvriendelijk linnen dat voldoet aan de strenge Europees eisen van Oeko-Tex. Het linnen is dus 100% ECO en wordt gemaakt op een manier die het milieu niet belast. Testen hebben ook uitgewezen dat linnen hypo-allergeen en antibacterieel is. Slaap lekker en gezond onder dit mooie linnen beddengoed dus!

 

Clara dekbedovertrek

 

Praktisch in gebruik

Linnen staat bekend om zijn duurzaamheid, daardoor gaat ook linnen beddengoed lekker lang mee. Hoe vaker linnen wordt gewassen, des te soepeler en zachter wordt het. Ook een fijn detail: de stof krimpt niet, het hoeft dus niet te worden gestreken.

 

Clara bedlinnen

De Clara dekbedovertrekken en kussenslopen zijn mooi afgewerkt en helemaal in Scandinavische stijl gemaakt. Ze zijn beschikbaar in de maten 140x200 en 140x200 cm, waarbij de slopen apart kunnen worden besteld. Zo kan je zelfs een eigen kleurcombinatie maken, of extra kussens op je bed leggen in een van deze kleuren.

 

linnen sprei van Broste

 

Zo'n prachtige sprei is heerlijk om onder te kruipen in bed of gewoon op de bank. Zeker als het net een beetje te fris is komt zo'n warme sprei als geroepen, handig dus om bij de hand te hebben.

 

Linnen beddengoed Broste sfeerfoto

 

Deze zachte vergrijsde tinten passen helemaal in de Nordic stijl. Puur en tijdloos, wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Je kunt dit linnen beddengoed makkelijk combineren met kleurrijke accessoires zoals kussens om het aan je eigen smaak aan te passen.

Bron foto's: Broste Copenhagen