Ga terug

Speciale kaarsen met een eigen verhaal

sierkaarsen

Hier waren we bij Homezy al langer naar op zoek: aparte kaarsen met een eigen verhaal. Uit ons eigen land komen deze bijzondere kaarsen van OZO. Alle kaarsen worden gemaakt van hergebruikte was, afkomstig uit kerken en kloosters en iedere kaars wordt met de hand gegoten.

Daarnaast zijn de kaarsen zelf ook nog eens uniek: geen standaard ronde kaarsen, maar eigen vormen met een duidelijke symbolische betekenis.

 

OZO heeft goed nagedacht over bijzondere momenten waarop een kaars kan worden gebrand. Een wens, hoop en liefde zitten in deze kaarsen verstopt.

Zo is er de set 'huisje boompje beestje' met drie herkenbare figuren die heel leuk is om cadeau te doen voor een stel dat net hun eerste huis betrekt. Dat is speciaal om te krijgen toch?

IMG_1550

Ook de baby serie en de bruidspaar kaarsen zijn heel geschikt om een bijzonder moment in een mensenleven nog specialer te maken. Het is bijna zonde om de kaarsen aan te steken, zo mooi zijn ze... De kaarsen zijn lekker stevig en kunnen zelfstandig staan.

productphotos_365_width_480

IMG_1498

Weer eens wat anders, deze grachtenpandjes! Niet gevuld met jenever zoals in het vliegtuig, maar gewoon van was.

IMG_1505

En voor degenen van wie je houdt is dit natuurlijk prachtig en romantisch...

IMG_1487

Alle kaarsen die je hier ziet vind je terug in onze sierkaarsen sectie op de Homezy webshop. Veel plezier met uitzoeken! Woondecoratie zoals deze kan je dag helemaal opfleuren.