Ga terug

Thuis in December - winterse inspiratie

kaarslicht

 

Terug naar binnen waar het warm en gezellig is

Als buiten de temperatuur daalt en het steeds vroeg donker wordt,  krijgen we zin om het binnen in huis knusser te maken. December staat in het teken van samenzijn; warmte en gezelligheid is wat we zoeken.  Kies je voor een kerstsfeer in huis, of een winterse sfeer voor je interieur, dan zijn er een paar onmisbare accessoires waarvan je makkelijk gebruik kunt maken om op je eigen manier een knusse sfeer te creëren.


1. Kaarslicht is een simpele maar effectieve manier voor extra warmte in huis, zowel letterlijk als figuurlijk.

kandelaars-windlicht

 

2. Gebruik de kerstster als hoofdelement in het interieur tijdens de wintermaanden. Groepeer ze of hang ze op de muur.

kerststerren

kerstster-hout-papier

 

3. Zet eens een paar kerstornamenten of kerstboompjes bij elkaar en versier ze met kersverlichting. Mooi en makkelijk! Kerstversieringen zijn er niet alleen voor in de kerstboom: je kunt ze ook ophangen aan een grote tak.

decoratie-voor-kerst

raamdecoratie-kerst

kerst-raamdecoratie

 

4. Winterse takken zijn een ideaal alternatief voor de kerstboom. Eindeloze combinaties kan je ermee maken. Het resultaat is elegant en tijdloos. Zet de takken in een mooie grote vaas en versier ze naar keuze met kleine kerstdecoratie, of maak het zelf!

kerst inspiratie met takken

wintertakken-voor-op-tafel

wintertakken

 

Thuis is waar je hart ligt. Je eigen stijl is de beste stijl. We wensen jullie fijne feestdagen en geniet van elkaar! We hopen dat deze winterse inspiratie jullie op goede ideeën heeft gebracht.