Ga terug

Tuincollectie Broste uitgebreid

Broste tuincollectie 2016

Dit jaar heeft Broste Copenhagen extra aandacht aan haar tuincollectie geschonken, omdat de trend van buiten leven alleen maar sterker wordt. Broste heeft prachtige rotan tuinmeubels, geglazuurde vazen en andere beauties om je terras en tuin dit jaar mooier te maken. Kijk verder naar de mooiste aanwinsten in de tuincollectie!

 

Tuinmeubels maar dan anders

Plastic tuinstoelen en loungebanken van gevlochten kunststof, we kennen ze allemaal en ze zijn heel praktisch. Maar zoek je eens wat natuurlijkers, iets met meer karakter en warmte, dan zijn deze nieuwe tuinmeubels van Broste zeker een blik waard.

 

Tuinstoel Frida in rotan van Broste

 

Riet wordt veel gebruikt voor het vlechten van manden, rotan is een soort liaan die geschikt is om er zelfs meubels mee te maken. Misschien ken je deze rotan stoeltjes nog uit de jaren '70, maar zoals dat gaat, het is weer helemaal terug! Dit Frida stoeltje zijn heel sfeervol op je terras.

 

Tuinstoel Frida in rotan van Broste met lamp

 

Ook binnen is deze Frida rotan stoel van Broste een aanwinst, bijvoorbeeld in de hal of op de slaapkamer.

 

broste-ligbed-bamboe

 

Een lekker ligbed van bamboe is heerlijk in de zomer, zeker samen met een lekker fluffy kussen en een plaid. Dit mooie exemplaar van Broste is een aanrader!

 

Rotan bankje en tuinset van Broste

 

Wat vind je van deze leuke tuinbank van rotan? De kussens maken er een mooi zomers plaatje van. Nieuw zijn ook de complete tuinsets bij Broste, die bestaan uit metalen stoeltjes en een bijpassend tafeltje.

 

broste-strandstoel

 

We zitten met smart te wachten tot deze geweldige dubbele strandstoel beschikbaar is, wat een mooi ontwerp van Broste! Lekker om samen op te zitten, kijkend naar de ondergaande zon.

 

Rotan ligbank van Broste

 

De tuin krijgt gelukkig steeds meer aandacht bij Broste, een prima plek om zo lang mogelijk door te brengen. Op deze heerlijke rotan ligbank zal dat geen moeite kosten!

 

Broste vaas Ray en bloempotten Sol

 

Ook aan vazen en bloempotten is gedacht, zelf zijn we fan van deze schitterende vaas Ray, met het mooie glazuur dat zorgt voor een opvallende uitstraling. Handig om op te hangen zijn deze Sol bloempotten met één vlakke zijde. Gemaakt van aardewerk en ook al mooi geglazuurd!

 

Broste sierpotten van aardewerk

 

De twee potten op de foto vallen meteen op door het artistieke druipeffect van het glazuur, elk exemplaar is weer anders. Door verschillende maten en kleuren bij elkaar te groeperen werkt het goed.

 

Set van drie hangende lantaarns

 

Deze harmonica lantaarns van Broste zijn schattig en heel mooi met een brandend waxinelichtje erin. Je hangt ze zo op met het kettinkje, na gebruik kan je ze makkelijk opvouwen.

 

Lantaarns Freya van Broste

 

Als laatste hebben we iets bijzonders. Deze Freya lantaarns van metaal en glas passen heel goed bij een industrieel, modern decor. Ze worden in een set van drie stuks verkocht, mooi op het terras maar zeker ook binnen in huis.

 

Bron foto's: Broste Copenhagen