Ga terug

Tuinkaarsen met karakter

tuinkaarsen

De tijd voor de tuin is alweer aangebroken, de winter is voorbij (welke winter trouwens?). Tijd om onze nieuwe tuinkaarsen van Broste Copenhagen eens in het zonnetje te zetten. Ze zijn op zichzelf al prachtig, maar als je ze samen gebruikt komen ze echt tot hun recht. We hebben een stel inspirerende foto's voor je verzameld na de break.

 

Tuinkaarsen voor de zomer

De Branch tuinkaarsen zijn groter dan je zou denken als je de productfoto bekijkt. Altijd lastig om de schaal van een kaars in te schatten vanaf een foto toch? Daarom hebben we ze bij Homezy in de tuin gezet naast de tulpen om te laten zien hoe groot ze zijn én hoe mooi natuurlijk.

 

Branch rode tuinkaars

De rode variant van deze Branch tuinkaarsen vinden we het mooist, met zijn sprekende kleur en de mooie boom op de zijkant. Door de hoge rand van was is de kaars meteen goed beschermd tegen de wind, een handige vondst van Broste. Zo kan je nog vaker genieten van een kaars op je terras of in de tuin.

 

Gele tuinkaars Branch

Ook de gele tuinkaars is prachtig van kleur. Alle Branch kaarsen zijn lekker stevig, met een hoogte en diameter van 15cm. Daar kan je even mee vooruit, volgens Broste heb je er brandend zo'n 44 uur plezier van. Maar ook zonder brandend vlammetje is het een mooie kaars om naar te kijken.

 

Blauwe tuinkaars Branch

De blauwe kaars hebben we samen met het nieuwe blauwe Osby zitkussen gefotografeerd, een andere aanwinst waar we blij mee zijn voor de zomer. Deze zitkussens voor binnen of buiten zijn 40x40cm en 3cm dik, ze zijn van stevig katoen dat meer dan één zomer meegaat: echte Linum kwaliteit dus. Geniet van de zomer, we zijn er klaar voor!