Ga terug

Voorjaar-zomer collectie 2017 van Broste

broste-voorjaar-zomer-2017

 

Na een lange donkere januari zijn we wel weer toe aan wat lente. Weg met de kaalheid en somberheid, kom maar op met aangename temperaturen en vrolijke kleuren! De nieuwe voorjaar-zomer collectie 2017 van Broste Copenhagen geeft ons gelukkig weer dat frisse en aangename gevoel. De focus bij deze nieuwe collectie van Broste ligt op eenvoudige ontwerpen en kleurcombinaties, het laat precies zien waar de relaxte Nordic lifestyle voor staat. Less is duidelijk more!

 

Zachte lentetinten gecombineerd met diepblauw en groen

Zachte pasteltinten horen bij het voorjaar en de zomer. Combineer je deze tinten met blauw of groen dan geven ze je interieur juist een stoere uitstraling. Deze kleurcombinatie past ook heel goed bij aarde- of natuurtinten. Mix het met metalen accessoires van koper of messing, zo voeg je een beetje glamour toe aan je interieur.

 

SS17 Broste 1

 

We zijn dol op deze mooie roze vazen van aardewerk, die Broste in een set aanbiedt. De vazen zijn licht ruw afgewerkt, voor een mooi effect.

 

SS17 Broste

 

Zachte tinten zoals deze passen altijd goed bij elkaar: het palet van pasteltinten vult elkaar mooi aan en zorgt voor een soort eenheid.

 

SS17 Broste 2

 

Warmte en geborgenheid zonder al teveel franjes, dat is het gevoel dat wij krijgen bij de mooie nieuwe collectie van Broste Copenhagen voor 2017.

 

SS17 Broste 3

 

Hout, metaal en textiel zijn een bekende combinatie in een Scandinavisch interieur. Het woontextiel is vaak vrij rustig van kleur, de vazen met het mooie diepe glazuur vormen hier een opvallende, geslaagde uitzondering.

 

SS17 Broste 5

 

De warme plaids van katoen komen elk seizoen in een andere gedaante weer terug in het assortiment van Broste Copenhagen. Lekker warm en behaaglijk, heerlijk voor ieder moment als je behoefte hebt aan wat

 

Vazen, potten en woontextiel

In de nieuwe voorjaarscollectie van Broste Copenhagen zien we duidelijk een mix van klassiek design met nieuwe, zachte kleuren. Dat zie je heel mooi terug bij deze tijdloze vazen van keramiek of deze potten in mooi groen, geel of diep petrol. Dat geldt ook voor het woontextiel: heerlijke zachte materialen in vele kleuren.

 

SS17 Broste 8

 

De bijzondere Dotty vazen van Broste vallen gelijk op door de grote 'dots' die rondom terugkomen. Het doet ons erg denken aan de jaren '70, maar dan vertaald naar nu.

 

SS17 Broste 10

 

Een mooi contrast met de typisch minimale vormgeving, deze Dotty vaas. Een mooie knipoog in je interieur die een glimlach op je gezicht tovert.

 

SS17 Broste 7

 

Dit is nou ècht tafellinnen, gemaakt van... linnen dus. Deze fijne, dunne stof voelt lekker aan en oogt heel natuurlijk en rustiek. De Gracie tafelkleden zijn mooie voorbeelden van deze look.

 

SS17 Broste 6

 

Vorig jaar nieuw en snel uitverkocht, dit jaar weer terug met nieuwe stoffen: de dubbele strandstoel van Broste Copenhagen. Stevig genoeg voor twee personen, lekker voor op je terras om van de zon te genieten.

 

Nieuwe servieslijn: Grød

Na het succes van het Nordic servies heeft Broste Copenhagen die jaar opnieuw een mooie servieslijn ontworpen, onder de naam Grød. Deze lijn is helemaal gemaakt voor 'comfort food', een lekkere maaltijd die je eet uit een kom of schaal. De Grod servieslijn is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de Deense Grød restaurants (gespecialiseerd in pap!) en Broste Copenhagen.

 

SS17 Broste 9

 

Het Grod servies is mooi naturel, met een licht ruwe glazuurlaag en bij elk stuk een randje onbewerkt aardewerk: origineel en erg mooi.

 

Grod-BCPH_9890-866px

 

Of je nu houdt van muesli, fruitslade of verantwoorde quinoa, er is altijd een passende kom of schaal voor jouw favoriete gerecht. En een mok om lekker thee of koffie uit te drinken natuurlijk!

 

Bron foto's: Broste Copenhagen