Ga terug

Woondecoratie voorjaarsfotoshoot

 

fotoshoot

Vorige week hebben we weer een fotoshoot gehouden bij Homezy, waarbij we vooral nieuwe producten in het zonnetje hebben gezet. Dat mag je letterlijk nemen, want het was heerlijk weer voor een mooie buitenreportage gelukkig! We willen op deze manier aan jullie laten zien hoe je onze woondecoratie kunt combineren, in kleuren of materialen die elkaar aanvullen bij elkaar.

 

Onze fotografe Mirabelle heeft weer prachtige styling foto's gemaakt van de nieuwe woonaccessoires en tuinkussens.

Woondecoratie in geel en antraciet Zwart en geel samen vormen een prima combinatie. De grote bamboe lantaarns zijn de blikvangers.

 

Bloempotten Een mooie kleurrijke collage met de bloempotten in de hoofdrol.

 

Stilleven met kaars Stilleven met kaars in blik

 

Vloerkleden zig zag Onze collectie vloerkleden blijft maar groeien, de kleurrijke Zig Zag kleden in roze/rood, turquoise en geel vallen wel op zo!

 

Sahara lantaarns De nieuwe lantaarns uit de Sahara collectie zijn elegant en licht van kleur. De glazen huls binnenin houdt de wind tegen en zorgt ook voor een mooie verspreiding van het licht.

 

Tuinkaarsen Tuinkaarsen in rood en blauw, op rode kussens: het past perfect bij elkaar zo.

 

Linum kussens Linum kussenhoezen in de bekende vrolijke kleuren die we van Linum gewend zijn. Doordat ze dezelfde tinten gebruiken in alle textiel past het heel goed bij elkaar.

 

Nude kleuren Naturel en aardetinten bij elkaar zorgen voor een rustig effect, zoals deze zitkussens perfect laten zien.

 

Lantaarns van glas en metaal Lantaarns van glas en metaal bij elkaar, welke vind jij het mooist? Zelf zijn we erg gecharmeerd van de Royce met de matglazen zijpanelen.

 

Schaal blond De Blond schaal is een natuurlijk product, dus elk exemplaar is weer anders. Eén ding hebben ze gemeen: ze zijn stuk voor stuk prachtig!

 

Kaarsen huisje boompje beestje De kaarsen huisje boompje beestje zijn in alle eenvoud heel aantrekkelijk: lekker stevig, basic ontwerp met echt een Nederlandse uitstraling

 

Lantaarn Thea Lantaarn Thea van Broste is van glas en metaal, met een stoer leren handvat. Zowel voor binnen als buiten een plaatje!

 

Ella blauwe windlichten Ella blauwe windlichten, in drie tinten: mooi samen of apart

 

Wil je meer lezen over Homezy? Schrijf je dan in voor onze maandelijke nieuwsbrief.