Ga terug

Woonideeën van de Ambiente beurs

Stoere poefs voor binnen én buiten

Vorige week zijn we met Homezy weer langsgeweest op de Ambiente woonbeurs in Frankfurt. Net als vorig jaar was het ontzettend inspirerend om tussen alle mooie woonaccessoires door te lopen. De merken hadden weer flink uitgepakt en lieten niet alleen de voorjaarscollecties zien, maar soms ook al een voorproefje voor de herfst van 2014. Dat terwijl het jaar nog maar net is begonnen! Maar goed, het lijkt wel herfst nu buiten dus dat komt mooi van pas.

 

Mooi als altijd, het Nordic servies. De ovale borden zijn nieuw. Mooi als altijd, het Nordic servies. De ovale borden zijn nieuw.

 

 

Voorjaarscollectie woontextiel van Linum Voorjaarscollectie woontextiel van Linum

 

De stand van Linum op de Ambiente 2014 De stand van Linum op de Ambiente 2014

 

De stand van Broste op de Ambiente De stand van Broste op de Ambiente

 

Een deel van de najaarscollectie van Linum Een deel van de najaarscollectie van Linum

 

Prachtige lantaarns van Broste voor in huis Prachtige lantaarns van Broste voor in huis

 

Gekleurd glas kan je mooi combineren voor een vrolijk effect Gekleurd glas kan je mooi combineren voor een vrolijk effect

 

Broste is goed in kaarsen en kaarshouders! Broste is goed in kaarsen en kaarshouders!

 

De vloerkleden van Broste zijn zoveel mooier in het echt, een foto doet er geen recht aan. De vloerkleden van Broste zijn zoveel mooier in het echt, een foto doet er geen recht aan.

 

De Briq plantenbakken zijn stapelbaar, voor binnen of buiten. De Briq plantenbakken zijn stapelbaar, voor binnen of buiten.

 

Deze nieuwe bloempotten trokken onze aandacht: mooie textuur, warme kleur Deze nieuwe bloempotten trokken onze aandacht: mooie textuur, warme kleur

 

Zo kan het ook: een gevlochten bloempot / schaal van D&M. Zo kan het ook: een gevlochten bloempot / schaal van D&M.

 

Een mooi voorbeeld van de Candela waxinelichthouders: ze zijn stapelbaar. Een mooi voorbeeld van de Candela waxinelichthouders: ze zijn stapelbaar.