Ga terug

Salt servies

Salt servies

Het Salt servies van Broste Copenhagen valt op door de klassieke vormen en handgeschilderde randen. Het Salt servies is gemaakt van wit porselein en combineert elegantie met een moderne stijl. Door een speciaal glazuur krijgt elk stuk na het bakken een prachtige glans en een eigen textuur. Erg duurzaam en heerlijk licht!

Naam
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

10 artikel(en)

Naam
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

10 artikel(en)

Gemaakt van porselein

Het Salt servies van Broste Copenhagen is gemaakt van echt Chinees porselein en dat zie je gelijk. Prachtig dun en toch stevig, met een licht oneffen afwerking onder het glazuur, zodat het servies extra karakter heeft en niet saai wordt. Door het geringe gewicht en de extra stevigheid is de Salt serie zeer geschikt voor hotels of restaurants.

 

Speciaal glazuur

Het glazuur dat wordt aangebracht voor het bakproces zorgt voor een schitterende glans als het uit de oven komt. Uniek voor het Salt glazuur is de licht onregelmatige afwerking, die samen met het handgeschilderde zwarte randje een mooi contrast vormt. Echt een prachtige combinatie van modern design en klassieke technieken, door Broste Copenhagen samengebracht in Scandinavische eenvoud.