Ga terug

Esrum servies

Het stijlvolle Esrum servies van Broste Copenhagen is modern en contrasterend, handgemaakt van prachtig keramiek. De kleurcombinatie van het Esrum servies is ivoor met donkerbruin-antraciet blauw, waarbij verschillen kunnen voorkomen vanwege het bakproces. Maar altijd mooi en elegant, dit Broste Copenhagen Esrum servies. Je vindt alle Esrum items bij ons gewoon op voorraad.

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

14 artikel(en)

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

14 artikel(en)

Het prachtige Esrum servies van Broste Copenhagen is een stijlvolle verschijning door prachige contrasterende kleuren van ivoor en het donkerste bruin, dat bijna zwart lijkt. Het Esrum servies is ontworpen en wordt geproduceerd door Broste Copenhagen zelf. Doordat het verf- en bakproces sterk afhankelijk is van omgevingsfactoren zoals luchtvochtigheid en temperatuur krijgt elk serviesstuk een eigen afwerking, waarbij onderlinge verschillen juist bijdragen aan het eindresultaat. 

 

Broste Esrum servies

Deze elegante, contrasterende borden, schalen en bekers van Broste Copenhagen zijn een uitstekende keuze als je van iets bijzonders houdt op tafel. Door de patronen in het donkere deel van het servies is het echt iets bijzonders, je ziet het veel terug bij foodbloggers en restaurateurs vanwege de unieke uitstraling, waardoor gerechten er gelijk mooier uitzien.