Ga terug

Nordic Coal servies

Het prachtige donkere Nordic Coal servies van Broste Copenhagen wordt per stuk handgemaakt van aardewerk en maakt deel uit van de Broste Classics collectie. Je vindt de complete Nordic Coal serie bij ons op voorraad. Omdat het servies handgemaakt is variëren de kleuren per batch. De voorkomende tinten zijn van zeer donkerbruin naar zwart toe, met prachtige subtiele craquelé effecten in de afwerking. Kleur- en afwerkingsverschillen horen bij dit handgemaakte Nordic Coal servies, net als kleine imperfecties: elk stuk is net weer even anders. 

Onze service: we zoeken elke bestelling zo goed mogelijk bij elkaar op kleur en afwerking uit onze ruime voorraad, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Heb je een speciale wens voor het Broste Nordic Coal servies, stuur ons een mailtje en we helpen je graag.

Naam
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

26 artikel(en)

Naam
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

26 artikel(en)

Het sfeervolle Nordic Coal servies van Broste Copenhagen is nieuw in het assortiment sinds zomer 2016. De donkere kleuren en grillige afwerking geven dit donkere servies een unieke uitstraling. De tinten variëren per serie zodat het een mooie diepte krijgt. Regelmatig komen er nieuwe elementen bij, zodat het echt een servies is waar je lang plezier van hebt. Het Nordic Coal servies is ontworpen en wordt geproduceerd door Broste Copenhagen.

  

Zwart of donkerbruin?

We krijgen veel vragen over de kleuren van het Nordic servies en dat is niet zo vreemd: er zit nogal wat variatie in. De tint kan per levering variëren van antraciet naar grafiet, met ook een zweem donkerbruin. Door de afwerking met een licht craquelé effect komt de kleur iets zachter over, er zit daardoor ook een mooie diepte in het Nordic Coal servies. 

De sfeerfoto's bij de verschillende modellen laten dit goed zien. Duidelijk een serie als je houdt van een beetje afwisseling op tafel! En als je liever zoveel mogelijk dezelfde borden of kommen wilt, dan kan je ons er bij je bestelling gewoon om vragen: dan zoeken we de Nordic Coal exemplaren uit die het best passen bij jouw smaak. We kunnen niet beloven dat we aan elk verzoek kunnen voldoen, maar wel dat we ons best doen om het te laten passen. We maken ook graag een foto voor je zodat je vooraf kunt zien of het Broste Nordic Coal servies past bij je verwachtingen.

 

Nordic Coal servies

Het donkere Nordic Sand serie van Broste Copenhagen is een logische variant op het populaire Nordic Sea en Sand servies, in de donkerste tinten zoals ze voorkomen in de natuur. De uitdrukking van dit servies is tegelijkertijd eenvoudig, ongepolijst en esthetisch. Elk stuk servies is uniek. De kleuren zijn afhankelijk van de omgeving, met als resultaat een levendig, grillig servies met verschillende kleuren en tinten. Juist deze individualiteit is de kracht van dit Nordic Coal servies.