Ga terug

Broste Copenhagen servies

We hebben ons Broste Copenhagen servies en aardewerk speciaal uitgekozen omdat ze zo mooi zijn. Alle schaaltjes, borden, kommen en kopjes zijn van een verfijnd ontwerp. Onze service: we zoeken elke bestelling bij elkaar op kleur en afwerking uit onze ruime voorraad, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

Artikelen 1 tot 36 van 200 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

Artikelen 1 tot 36 van 200 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Scandinavisch servies van hoge kwaliteit, speciaal uitgekozen omdat we het zo mooi vinden. De schaaltjes, borden, kommen en kopjes van elk servies zijn van een tijdloos ontwerp. Met zo'n mooi servies geef je aan een maaltijd een eigen sfeer. Elk servies heeft een eigen uitstraling: stoer, romantisch of oosters, hier vind je het bij elkaar. 

 

Nordic serie van Broste

Het stoere Nordic servies van Broste Copenhagen is een aanrader als je van iets bijzonders houdt. De prachtige kleuren lijken steeds te veranderen: tinten van blauw, groen en grijs met soms strepen, dan stippen. Elk stuk is uniek en toch past het allemaal bij elkaar. De collectie bestaat uit borden, kopjes en mokken plus diverse schalen en een mooie theepot. De grote schalen zijn echte eyecatchers voor op tafel, b.v. als fruitschaal. 

 

A.ME serie van D&M

Uit België komt het ingetogen A.ME servies, met een creme-witte kleur en licht geribbeld oppervlak. Dit geeft het aardewerk een natuurlijke, landelijke uitstraling. A.ME is uit te spreken als "ami", wat vriend betekent in het Frans en dat is een mooie associatie. Samen eten en drinken van zulke mooie borden en bekers is inderdaad iets dat je samen wilt delen met je vrienden. Een slimme vondst is dat de lage borden meteen als deksel dienen voor de schalen, dat past precies. Zelfs bij de kopjes en mokken hebben ze dit doorgevoerd, wat een bijzonder effect geeft. Ook handig voor een koekje, wat bonbons of een theezakje.

 

Dominik serie van D&M

Bruin en aards is het Dominik servies, dat mooi onregelmatig gevormd is en grillige randen heeft. We hebben de kommen en schalen voor je in het assortiment, ze vormen een mooie combinatie met zowel het Nordic servies als de A.ME collectie. Een mooie aanvulling voor bijgerechten, als dessertkommen of als fruitschaal in de keuken. Eten smaakt lekkerder als het er mooi uitziet en daar helpt de Dominik serie zeker aan mee!