• Binnen 24 uur verstuurd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Attent & persoonlijk

Placemats

Placemats zijn weer helemaal terug! Weet je nog, die afwasbare place mats? Deze katoenen exemplaren zijn veel mooier.

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

4 artikel(en)

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

4 artikel(en)

Placemats zijn weer helemaal terug! Weet je nog, de plastic afwasbare place mats van vroeger? Gelukkig lijken deze mooie katoenen exemplaren daar helemaal niet op: ze zijn gezellig en warm en toch ook nog makkelijk schoon te maken in de wasmachine. Een mooie katoenen placemat is ook op de ontbijttafel lekker makkelijk in plaats van een tafelkleed. De placemats van Linum zijn er in veel kleuren, die allemaal goed bij elkaar passen. Hou je van wat variatie? Kies dan voor zes verschillende kleuren.

 

Linum placemats

De mooiste kleuren en de slimste combinaties vind je bij de placemats van Linum Elements. Doordat de kleuren ook weer terugkomen in de tafelkleden, tafellopers en zelfs de theedoeken kan je gemakkelijk combineren aan tafel en in de keuken. Elk seizoen komt Linum met nieuwe modellen, maar steeds gebaseerd op dezelfde kleuren. Slim en goed om te weten als je nog eens wilt uitbreiden of veranderen.

 

Handig op de keukentafel

Elke keer de tafel dekken is niet nodig als je een vrolijke, praktische placemat gebruikt om je bord op te zetten. Ook handig als je aan de bar eet of aan de eettafel: kruimels vang je zo gemakkelijk op en ook krast het niet zo snel. Door de kleuren onderling te variëren krijg je zo een speels effect.