• Binnen 24 uur verstuurd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Attent & persoonlijk

Tafelkleden

Een mooi tafelkleed verander je de eettafel in een oogwenk, zodat die past bij de sfeer van je maaltijd.

Een tafelkleed verandert elke eettafel in een oogwenk, zodat die past bij de sfeer van je maaltijd. Al onze tafelkleden zijn gemaakt van 100% katoen, altijd duurzaam en kleurecht. Door je tafelkleed in kleur aan te passen aan je overige woondecoratie krijgt je huis een prachtige uitstraling. Je vindt bij Homezy altijd originele tafelkleden die bij je passen.

 

Tafelkleed als basis

Tip: kies bij tafelkleden ook mooie bijpassende placemats, uit dezelfde serie maar dan in een andere kleur. Of combineer het kleed met ons prachtige servies natuurlijk, voor een compleet totaalplaatje. Zowel voor binnen als buiten hebben een mooi kleed voor elke eettafel. Alle kleden van van linnen of katoen, puur natuur en altijd mooi om naar te kijken.

 

Durf kleur te combineren

Met materialen in dezelfde tinten kan er weinig verkeerd gaan bij het stylen van je eettafel, maar het is soms leuk om meer kleur te gebruiken op tafel. Ben je creatief, dan kan je zelf een mooie combinatie bedenken waarbij het tafelkleed de basis vormt. Heb je wat ideeën nodig, kijk dan eens op Pinterest of Weheartit voor mooie voorbeelden: er is keuze genoeg met prachtige tafels die mooi zijn aangekleed. Veel zoekplezier!