• Binnen 24 uur verstuurd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Attent & persoonlijk

Tafeltextiel

Tafellopers, tafelkleden en placemats van katoen om je eettafel mooi aan te kleden en een extra feestelijke touch te geven vind je hier.

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

21 artikel(en)

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

21 artikel(en)

Tafelloper van katoen

Tafellopers om je eettafel mooi aan te kleden en een extra feestelijke touch te geven. We hebben tafellopers in verschillende kleuren en patronen, er zit vast wat voor je tussen. Elke tafelloper is met zorg gemaakt en heel duurzaam: je hebt er gegarandeerd jarenlang plezier van. Zelf vinden we het leuk om tafellopers in verschillende kleuren samen te gebruiken, zo krijg je een bijzonder effect op je eettafel. De Linum tafellopers zijn hier heel geschikt voor, omdat de kleuren allemaal goed bij elkaar passen.

 

Placemats zijn weer helemaal terug! Weet je nog, de plastic afwasbare place mats van vroeger? Gelukkig lijken deze mooie katoenen exemplaren daar helemaal niet op: ze zijn gezellig en warm en toch ook nog makkelijk schoon te maken in de wasmachine. Een mooie katoenen placemat is ook op de ontbijttafel lekker makkelijk in plaats van een tafelkleed. De placemats van Linum zijn er in veel kleuren, die allemaal goed bij elkaar passen. Hou je van wat variatie? Kies dan voor zes verschillende kleuren.

 

Handig op de keukentafel

Elke keer de tafel dekken is niet nodig als je een vrolijke, praktische placemat gebruikt om je bord op te zetten. Ook handig als je aan de bar eet of aan de eettafel: kruimels vang je zo gemakkelijk op en ook krast het niet zo snel. Door de kleuren onderling te variëren krijg je zo een speels effect.

 

Tafelkleed als basis

Tip: kies bij tafelkleden ook mooie bijpassende placemats, uit dezelfde serie maar dan in een andere kleur. Of combineer het kleed met ons prachtige servies natuurlijk, voor een compleet totaalplaatje. Zowel voor binnen als buiten hebben een mooi kleed voor elke eettafel. Alle kleden van van linnen of katoen, puur natuur en altijd mooi om naar te kijken.

Een tafelkleed verandert elke eettafel in een oogwenk, zodat die past bij de sfeer van je maaltijd. Al onze tafelkleden zijn gemaakt van 100% katoen, altijd duurzaam en kleurecht. Door je tafelkleed in kleur aan te passen aan je overige woondecoratie krijgt je huis een prachtige uitstraling. Je vindt bij Homezy altijd originele tafelkleden die bij je passen.

  

Durf kleur te combineren

Met materialen in dezelfde tinten kan er weinig verkeerd gaan bij het stylen van je eettafel, maar het is soms leuk om meer kleur te gebruiken op tafel. Ben je creatief, dan kan je zelf een mooie combinatie bedenken waarbij het tafelkleed de basis vormt. Heb je wat ideeën nodig, kijk dan eens op Pinterest of Weheartit voor mooie voorbeelden: er is keuze genoeg met prachtige tafels die mooi zijn aangekleed. Veel zoekplezier!