• Binnen 24 uur verstuurd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Attent & persoonlijk

Bloempotten voor buiten

Mooie bloempotten voor buiten, voor bloemen en planten. Gemaakt met liefde en aandacht, dat zie je!

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

14 artikel(en)

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

14 artikel(en)

Natuurlijke bloempotten voor buiten, voor bloemen en planten die je extra aandacht wilt geven. De Globe bloempotten zijn gemaakt van een papier/klei mengsel en is daarmee heel milieu vriendelijk. Alle bloempotten zijn geschikt voor buiten, je hebt er jarenlang plezier van. Fleur met deze bloempotten je tuin of balkon op!

 

Bloempotten maken het buiten gezellig

Door planten in potten op je terras te zetten krijgt je tuin meer kleur, ook als de planten en bloemen in je tuin nog niet in bloei zijn. Zet wat potten op je terras samen in een groepje, niet te ver uit elkaar. Zo krijg je een gezellig hoekje met sierpotten en planten die een natuurlijke overgang aangeven tussen je terras en de tuin. Onderhoud van deze potplanten wordt zo ook heel eenvoudig. Ook kan je planten die niet tegen vorst kunnen zo makkelijk verplaatsen als dat nodig is. 

 

Welke bloempot is geschikt voor buiten?

Goed om op te letten als je wilt weten welke bloempot geschikt is voor buiten is het kleine gaatje in de bodem van de pot. Hierdoor kan het regenwater dat de plant niet nodig heeft door weglopen, zodat hij geen "natte voeten" krijgt. Ook als een pot geen gaatje in de bodem heeft kan je hem wel buiten neerzetten, maar dan moet je meer opletten op welke plek je dat doet. Bijvoorbeeld onder een afdak of andere beschutting. Vrijwel alle bloempotten kunnen slecht tegen vorst: aardewerk is daar kwetsbaar voor, dus kies of voor een kunststof exemplaar of haal ze binnen.

 

Lichtgewicht potten

De modellen uit de Globe en Surprise serie zijn bijzonder licht. De Globe potten zijn samengesteld uit papier en klei, wat voor een stevige maar lichtgewicht bloempot zorgt. Ook de Surprise serie is opvallend licht: deze zijn gemaakt van hergebruikt kunststof, dat scheelt een heel stuk met de normale aardewerk modellen. Ook handig: ze zijn daardoor vorstbestendig!