• Binnen 24 uur verstuurd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Attent & persoonlijk

Windlichten en lantaarns

Windlichten en metalen lantaarns voor buiten, voor die mooie zomeravonden waarop je wilt blijven genieten van de warmte.

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

8 artikel(en)

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

8 artikel(en)

Tuinlantaarns voor buiten, voor die mooie zomeravonden waarop je wilt blijven genieten van de warmte. Onze tuinlantaarns zijn gemaakt van natuurlijke materialen en ogen heel sfeervol. Deze tuinlantaarns zijn bedoeld voor buiten, maar ze kunnen natuurlijk ook een mooi plekje krijgen in je huis, b.v. na de zomer. Alle tuinlantaarns bieden plek aan een kaars of waxinelicht, dus je kunt ze met gekleurde kaatsen een mooi kleurrijk accent geven.

 

Tuinlantaarns: tip

Lantaarns kan je altijd neerzetten of ophangen aan een eigen standaard. Maar hang ook eens een paar lantaarns in verschillende maten of materialen bij elkaar aan de pergola, of aan de bomen in je tuin. Juist door de tuinlantaarns zo te groeperen krijg je een sfeervol effect. Met een mooie stevige kaars erin heb je een heel romantisch plaatje als het donker wordt. Of je nou ernaast zit met goed gezelschap een glas rosé, of er gewoon naar kijkt vanuit je knusse woonkamer. 

 

Onze selectie

We zijn bij Homezy zelf ook dol op mooie sfeerverlichting in de tuin, dus passende tuinverlichting vinden we heel belangrijk. Daarom hebben we lang gezocht naar de mooiste lantaarns en die vonden we bij Broste en D&M Depot. Rustige, symmetrische ontwerpen die licht en ruimte uitstralen. Laat je verrassen door de hoge kwaliteit en het elegante design van deze sfeermakers, net als wij.

 

Lantaarns in de tuin

Natuurlijk kan je met elektriciteit je tuin beter verlichten, maar voor de sfeer gaat er toch niks boven een kaarslantaarn buiten? Je kunt deze twee lichtbronnen ook prima combineren: de tuinlantaarn met kaars voor het gevoel en de uitstraling, vlakbij je zithoek; de spotjes zet je verderop in de tuin om de mooiste plekken van je tuin mooi aan te lichten. Veel plezier met uitzoeken, er zit vast een mooie tuinlantaarn voor je tussen!