• Binnen 24 uur verstuurd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Attent & persoonlijk

Zitkussens voor buiten

Relaxte zitkussens van Linum voor in de tuin, laat de zomer maar komen! Bekijk hier onze collectie.

Degelijke zitkussens van Linum voor op een houten bank of tuinstoel, dat zit wel zo prettig. Lekker loungen op deze zachte tuinkussens in mooie kleuren. De Linum zitkussens zijn van 100% katoen en kunnen goed gereinigd worden. Combineer ze met onze kussenhoezen in precies dezelfde kleuren of varieer en maak het wat spannender.

 

Zitkussens: tip

Zes kussens in dezelfde kleur werkt altijd, maar speel eens met de kleuren. Kies bijvoorbeeld drie zitkussens in geel en drie in oranje voor wat variatie op de tuinstoelen. Als je avontuurlijk bent kan je ze ieder hun eigen kleur geven. Vooral buiten in de tuin kan je qua kleur wel wat variëren zonder dat het te druk wordt. Ook zijn de tuinkussens heerlijk om op een (zelfgemaakte) tuinbank te leggen, als de regen weer eens losbarst heb je ze zo weer binnengehaald. 

 

Linum kussens = degelijk

Deze kussens van Linum zijn goed gevuld en zakken niet door. De stevige kwaliteit katoen zorgt ervoor dat je er lang plezier van hebt, zonder dat ze doorslijten. Geen probleem dus om ze eens op de grond neer te leggen voor een tuinfeestje of verjaardag. De maat van 40x40cm past op eigenlijk iedere tuinstoel, handig als je eens wat anders wilt om op te zitten. De Osby en Pepper serie van Linum zijn tijdloze klassiekers, die lang leverbaar zijn. Altijd handig als je nog eens een zittkussen wilt bijbestellen!

 

Tuinkussens: makkelijk mee te nemen

Omdat de zitkussens lekker compact zijn, is het ook heerlijk om mee te nemen als je op vakantie gaat of naar het park. Zo onder je arm, geen probleem! Leg ze maar gewoon op het gras, lekker tegen een boom met je rug: mooier wordt het niet toch?