Ga terug

Plantenstandaards en bloempotten

Bloempotten en plantenstandaards brengen het mooiste in een plant naar boven en fleuren je vensterbank of tafel op. Zet je mooiste planten in deze bloempotten, of hang ze op voor het raam.

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

24 artikel(en)

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

24 artikel(en)

Bloempotten voor binnen geven sfeer aan je huis! Een mooie bloempot versterkt de uitstraling van je plant of orchidee, of vormt juist een opvallend contrast. Onze bloempotten voor in huis zijn van aardewerk, met aandacht en liefde gemaakt. Deze kom je niet overal tegen, maar geven een uniek accent aan je huis.

 

Bloempot tips

Zet eens twee dezelfde grote potten samen met een bijpassende kleine pot in een groep voor een speels effect. Of kies voor drie even grote bloempotten, maar in verschillende kleuren. Denk ook eens aan een bijzondere plaats voor je potplanten: op de trap, op een krukje of bovenop de kast. Voor kattenbezitters is dit op eigen risico... Daarvoor zijn de hange bloempotten misschien beter geschikt.

 

Bloempotten voor binnen of buiten?

Het belangrijkste om op te letten als je wilt weten of een bloempot geschikt is voor buiten is het gaatje in de bodem. Daardoor kan het overtollige (regen)water weglopen, zodat de plant niet verdrinkt en doodgaat. Je kunt exemplaren zonder gaatje ook best buiten neerzetten, maar dan liefst op een beschutte plek waar de regen niet zo gauw komt. Vergeet niet om de potplanten weer binnen te halen voordat het gaat vriezen...

  

Niet mee sjouwen, maar laten bezorgen

Een voordeel van bloempotten bij Homezy kopen is dat je er niet zelf hoeft mee te slepen, maar dat ze netjes aan de deur worden bezorgd. Zeker bij potten en vazen is dat ideaal, want ze zijn kwetsbaar en wegen best wat. Dan kan je zelf je handen vrijhouden voor de planten en andere tuinaccessoires die je ook nog nodig hebt. Goed geregeld toch?