Ga terug

Poefs

Deze poefs van Broste Copenhagen en Hübsch Interior zijn lekker om op de zitten, maar ook handig als tafeltje voor een dienblad met drankjes.

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

3 artikel(en)

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

3 artikel(en)

Een poef van Broste Copenhagen is lekker om op te zitten, maar ook handig als tafeltje voor een dienblad met drankjes. Deze poefs hebben karakter en uitstraling, ze kunnen tegen een stootje en zien er opvallend uit. Een mooie aanvulling voor je woonkamer of slaapkamer, een poef kan zelfs in buiten worden gebruikt.

   

Gebreide poefs

De poefs van Broste Copenhagen die we voor je hebben uitgezocht zijn allemaal grof gebreid, een stijl die wij heel mooi vinden voor in huis. Geen drukke patronen of met een schreeuwerige opdruk, maar effen kleuren die door de grove breitechniek toch je aandacht trekken. En niet onbelangrijk: ze zitten heerlijk! Daar kan je lang van genieten in huis.

 

Heerlijk voor je voeten

Natuurlijk kan je lekker zitten op een poef, maar ze worden vaak gebruikt om lekker languit met je voeten op uit te rusten. Na een dag hard werken is het toch heerlijk om even te genieten van de avond en dat kan uitstekend met een zachte poef voor je arme voeten. Maar ook als bijzettafeltje doen ze het uitstekend: een dienblad met drankjes kan je er prima op kwijt. En de kat of hond is er ook vast blij mee!

   

Voor kleine slaapkamers

Als student of scholier heb je vaak weinig ruimte in je kamer, maar toch heb je soms een extra zitplaats nodig. Dan is een lekkere poef een ideale keuze: als extra zitplaats, als rustplek voor je voeten of als bijzettafel, je kunt het met een stoere poef allemaal in één keer in huis halen. Geen wonder dat poefs al zo lang populair zijn in onze huizen! Wij zien geen reden om dat te veranderen met zulke mooie modellen. Kies zelf maar welke je het mooist vindt.