Ga terug

Kaarsen & kandelaars

Kandelaars en kaarsenstandaards zijn het hele jaar door een aanwinst voor je huis. Onze Scandinavische modellen vullen je interieur aan en geven een warm accent. De kaarsen van Rustik Lys en Broste voor op tafel of in een lantaarn, gemaakt van goede kwaliteit was waar je lang plezier van hebt.

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

Artikelen 1 tot 36 van 78 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

Artikelen 1 tot 36 van 78 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sierkaarsen van OZO zijn gemaakt van hergebruikte was, afkomstig van kaarsen uit Nederlandse kerken. Het gedachtengoed van mensen, een wens, hoop en liefde zitten in deze kaarsen verstopt. Originele handgemaakte Dutch design producten, met liefde gemaakt.

 

Sierkaarsen: mooi om naar te kijken

Je kunt ze natuurlijk aansteken en laten branden, maar eigenlijk zijn deze kaarsen zo mooi dat je ze liever onaangeroerd laat en er gewoon van geniet. Een sierkaars die niet brand is misschien zonde, maar zo heb je er wel het langste plezier van... Kies zelf een bijzonder moment en steek ze dan pas aan.

 

Gemaakt met aandacht

Zowel de sierkaarsen van OZO als van Broste Copenhagen zijn gemaakt met aandacht en liefde voor het product. Elk exemplaar is mooi afgewerkt en gemaakt van echte was, zodat je er lang van kunt genieten als je ze aansteekt. Zeker de modellen in glas zijn heel praktisch omdat ze niet alleen druipend kaarsvet voorkomen, maar ook zorgen voor een optimale verbranding van al het kaarsvet.