Ga terug

Woonaccessoires

Unieke decoratieve Scandinavische woonaccessoires voor je interieur, allemaal met een Scandinavisch tintje. Geef je huis ook een opfrisser!

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

Artikelen 1 tot 36 van 65 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

Artikelen 1 tot 36 van 65 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Woonaccessoires voor thuis

Onze unieke Scandinavische woonaccessoires geven je huis iets bijzonders. Kijk eens naar deze eyecatchers, stuk voor stuk prachtig ontworpen en met liefde gemaakt. Eén bijzonder element in je woonkamer mag best! De buro's, kandelaars en wandkleden zijn de perfecte aanvulling voor ieder huis.

Sommige Scandinavische woonaccessoires verdienen een speciaal plekje in huis, omdat ze van zichzelf al bijzonder of mooi genoeg zijn. Daarom hebben we deze blikvangers voor je uitgezocht. Prachtige spiegels, schattige glazen opbergdozen en stoere trolleys. Mooi voor ieder huis!

 

Fotoplanken

Populair in het Hubsch assortiment zijn deze mooie fotoplanken, in verschillende maten en kleuren. Zet je mooiste ingelijste foto's of siervoorwerpen op deze sierlijke fotoplanken en hang ze op in de woonkamer of slaapkamer. Dankzij de slimme, stevige bevestiging hangen ze prachtig op elke muur. 

 

Wandkleden

Terug van weggeweest zijn deze hippe wandkleden gemaakt van geknoopte wol, voor een bohemian gevoel in je interieur. Geef deze Scandinavische woonaccessoires een mooie zichtplek op de muur boven je bank of in de gang voor een optimaal effect. Mooi om te zien dat alles wat geweest is ook weer terugkomt, net als in de mode, maar dan vertaald naar het nu.