Ga terug

Kussenhoezen

Kussenhoezen in meerdere maten en kleuren, voor op de bank of lekker op de grond. De vulling hebben we ook voor je. Effen of met patroon

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

Artikelen 37 tot 57 van 57 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

Artikelen 37 tot 57 van 57 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kussenhoezen in meerdere maten en kleuren, voor op de bank of lekker op de grond. De vulling voor deze hoezen is natuurlijk ook te koop, los of gecombineerd met de kussenhoes. Door een sierkussen af en toe te verwisselen met een ander ontwerp kan je je interieur simpel aanpassen aan het seizoen. Al onze kussenhoezen zijn wasbaar en van stevig katoen of linnen: hier heb je lang plezier van. 

 

Linum Pepper

De populairste modellen uit onze collectie zijn de effen Pepper kussenhoezen van Linum Design, het Zweedse woontextiel merk. De Pepper serie is van stevig grof geweven katoen, met net wat meer uitstraling dan een glad kussen. Echte kwaliteit en dat voel je meteen: hier heb je jaren plezier van. De Linum Pepper kussenhoes is onze aanrader voor jou als basis voor elk seizoen.

 

Online kussenhoezen in diverse maten

Omdat ieder interieur anders is en je steeds wilt kunnen variëren hebben we een kussenhoes voor je in veel verschillende maten. Onze grootste kussens zijn 60x60cm en 35x70cm, heerlijk groot om lekker tegenaan te liggen. Voor naast de bankleuning zijn de 40x40cm hoezen heel geschikt, voor achter je rug kan je met een handig 25x50cm formaatje toe. Om de keuze makkelijker voor je te maken hebben we onze effen en gestreepte kussenhoezen apart gegroepeerd. Ook de modellen hoezen met een patroon zijn verzameld voor je keuzegemak.

 

Vergeet de kussenvulling niet!

Voor elke kussenhoes is er een bijpassende kussenvulling, daarvoor kan je ook bij ons terecht uiteraard. Ons complete aanbod binnenkussens is ook van Linum, dus net als de buitenkant van topkwaliteit. Daarmee krijg elke hoes de basis die het verdient. En omdat elke kussenhoes is voorzien van een rits kan je ze gemakkelijk zelf verwisselen.