Ga terug

Zit- en sierkussens

Zitkussens en kussens met vulling in meerdere maten en dessins, voor op de bank of lekker op de grond. Kies hier je favoriete kussens!

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

23 artikel(en)

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

23 artikel(en)

Sierkussens in meerdere maten en dessins, voor op de bank of lekker op de grond. Met een opvallend sierkussen ziet je woonkamer er opeens heel anders uit. De vulling is al inbegrepen. Deze kussens laten zich goed combineren, een tip is om een effen sierkussen te combineren met kussens met een print of patroon. Zo kan je je bank of zithoek elk seizoen een passende sfeer geven. 

 

Kussens voor op de bank

Vooral op de bank is het heerlijk om een kussen naast je te hebben, om lekker tegenaan te zitten of om voor je te houden als de film op TV wat te eng wordt... Ook al heten het sierkussens, ze zijn natuurlijk gewoon bedoeld om te gebruiken. De naam is alleen gekozen om duidelijk te maken dat het niet gaat exemplaren voor in bed. 

 

Kussens met vulling

Alle sierkussens die je bij Homezy vindt zijn al voorzien van een binnenkussen: ze zijn klaar voor gebruik. We hebben ook volop kussenhoezen voor je, waarbij losse vullingen verkrijgbaar zijn. De zitkussens zijn bedoeld voor in een houten bank of harde stoel, de andere zijn vooral voor een steun in de zij of de rug. Of neem ze gewoon voor de sier, dat mag ook natuurlijk!

 

Een accent in je interieur

Met een sierkussen kan je gemakkelijk en voordelig een apart accent toevoegen aan je woonkamer. Een bank of stoel koop je voor lange tijd, dus ons advies is om die in een neutrale tint te stofferen. Juist door de accessoires wat meer kleur te geven breng je wat leven in de brouwerij. Wil je wat anders, dan kan je door een paar nieuwe kussens zo de sfeer veranderen. Juist door verschillende kleuren of patronen te combineren krijg je een heel mooi effect. Denk eens aan verschillende kleuren, materialen en afmetingen: dat houdt het spannend!