Ga terug

Broste servies

We hebben ons Broste Copenhagen servies en aardewerk speciaal uitgekozen omdat ze zo mooi zijn. Alle schaaltjes, borden, kommen en kopjes zijn van een verfijnd ontwerp. Onze service: we zoeken elke bestelling bij elkaar op kleur en afwerking uit onze ruime voorraad, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

Artikelen 1 tot 36 van 130 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

Artikelen 1 tot 36 van 130 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Scandinavisch servies van hoge kwaliteit, speciaal uitgekozen omdat we het zo mooi vinden. De schaaltjes, borden, kommen en kopjes van elk servies zijn van een tijdloos ontwerp. Met zo'n mooi servies geef je aan een maaltijd een eigen sfeer. Elk servies heeft een eigen uitstraling: stoer, romantisch of oosters, hier vind je het bij elkaar. 

 

Nordic Sea servies

Het stoere Nordic Sea servies van Broste Copenhagen is een aanrader als je van iets bijzonders houdt. De prachtige kleuren lijken steeds te veranderen: tinten van blauw, groen en grijs met soms strepen, dan stippen. Elk stuk is uniek en toch past het allemaal bij elkaar. De collectie bestaat uit borden, kopjes en mokken plus diverse schalen en een mooie theepot. De grote schalen zijn echte eyecatchers voor op tafel, b.v. als fruitschaal. 

 

Nordic Sand servies

De lichte Nordic Sand serie van Broste Copenhagen is een logische variant op het populaire Nordic Sea servies, in zandtinten zoals ze voorkomen in de natuur. De uitdrukking van dit servies is tegelijkertijd eenvoudig, ongepolijst en esthetisch. Elk stuk servies is uniek. De kleuren zijn afhankelijk van de omgeving, met als resultaat een levendig, grillig servies met verschillende kleuren en tinten. Juist deze individualiteit is de kracht van dit servies.

 

Nordic Coal servies

Het donkere Nordic Sand serie van Broste Copenhagen valt op door de donkere tinten, nagebootst zoals ze voorkomen in de natuur. De voorkomende tinten zijn van zeer donkerbruin naar zwart toe, met prachtige subtiele craquelé effecten in de afwerking. Het Coal servies combineert heel goed met de Sea en Sand series.

 

Salt: gemaakt van porselein

Het Salt servies van Broste Copenhagen is gemaakt van echt Chinees porselein en dat zie je gelijk. Prachtig dun en toch stevig, met een licht oneffen afwerking onder het glazuur, zodat het servies extra karakter heeft en niet saai wordt. Door het geringe gewicht en de extra stevigheid is de Salt serie zeer geschikt voor hotels of restaurants.