Ga terug

Opbergers

Een opgeruimd huis is een leefbaar huis. Met onze opbergers maak je huis niet alleen leefbaarder, maar ook mooier.

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

Artikelen 1 tot 36 van 37 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

Artikelen 1 tot 36 van 37 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een opgeruimd huis is een leefbaar huis, dat merk je meteen. Met onze opbergers maak je huis niet alleen leefbaarder, maar ook mooier. Met een houten kratje of stijlvolle draadmand heb je plek voor die dingen die je vaak gebruikt, maar die soms zo in de weg liggen. En met de mooie fotolijsten heb je een slimme oplossing om mooie foto's of boeken te tonen.

 

Opgeruimd staat netjes

Met onze opbergers wordt je huis groter, of zo lijkt het in elk geval. Door alle spulletjes op te bergen krijg je meer leefruimte en dat zie je meteen. Of je nu kiest voor een mooie sieradendoos, een geweven opbergmand of een houten kratje, alles wat je erin stopt scheelt straks weer ruimte op de grond, op de bank of op je toilettafel.

 

Geef alles een vaste plek

Zeker als je samen met een heel gezin woont is het ontzettend handig om alles op een vaste plek op te bergen. Zo kan je alles snel weer terugvinden, zonder gezoek. Laat kinderen hun eigen kamer opbergen, dan kunnen ze zelf kiezen waar het belangrijkste speelgoed hoort. En voor op je bureau zijn die handige opbergdozen ideaal, juist voor dat kleine spul dat anders in de la ligt of midden op je bureau.