Ga terug

Ik spaar gratis bij Homezy!

Elke euro die je bij ons besteedt, levert je bonuspunten op! Het werkt zo: 1 euro = 1 bonuspunt. Heb je 30 bonuspunten bij elkaar, dan krijg je een euro korting op je volgende aankoop. Of nog meer korting, want je kan ook bonuspunten verdienen met je inschrijving op de nieuwsbrief (30 bonuspunten), een productreview (15 bonuspunten), of doorverwijzen naar een vriend (30 bonuspunten*!)

 

WAT ZIJN BONUSPUNTEN?

Homezy bonuspunten kan je bij een volgende aankoop tijdens het afrekenen omzetten naar korting. Voor elke 30 gespaarde bonuspunten verdien je zo een euro korting. Dat is toch mooi meegenomen? Elke geregistreerde klant kan ze sparen.

 

HOE VERDIEN JE BONUSPUNTEN?

Bij elke aankoop die je doet op de Homezy website verdien je automatisch bonuspunten, als je een klanten account hebt aangemaakt en bent ingelogd. Je verdient 1 bonuspunt voor elke bestede euro, maar er zijn nog meer manieren om ze te verdienen en die kosten je niets. Als je je registreert met een klanten account verdien je meteen 10 punten. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief levert dat meteen 30 punten op en het schrijven van een productreview is goed voor 15 bonuspunten.

Je kunt via Miin account > Bonuspunten zien hoeveel je er hebt gespaard.

 

HOE GEBRUIK JE BONUSPUNTEN IN?

Door in te loggen met je klanten account weten we wie je bent en hoeveel punten je te besteden hebt. Als je tijdens het shoppen in je winkelmandje kijkt zie je daar de mogelijkheid om de gespaarde bonuspunten in te zetten. Dit is de stap voor het afrekenen.

 

HOE LANG BLIJVEN DE PUNTEN GELDIG?

De punten zijn onbeperkt geldig. Zo hoef je niet bang te zijn dat ze verlopen zonder dat je het in de gaten hebt. Bonuspunten worden niet los als geld uitgekeerd, ze zijn alleen als korting bij een aankoop te verzilveren.