Ga terug

Kerst %

De mooiste Scandinavische kerstdecoraties om je huis deze winter gezellig en sfeervol te maken! Leuk voor jezelf of als cadeau, we pakken het graag mooi voor je in. We helpen je ook graag bij het samenstellen van een kerstpakket. E-mail ons en we gaan samen iets moois samenstellen.

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

Artikelen 1 tot 36 van 104 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

Artikelen 1 tot 36 van 104 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

De mooiste kerst decoratie om je huis gezellig en sfeervol te maken vind je hier bij elkaar verzameld. Kandelaars, lantaarns en andere kerst accessoires maken van je huis een thuis deze winter. Zeker weten dat er wat moois voor je bijzit! Ook leuk als cadeau om te geven...

 

Kerstdecoratie

Gelukkig, het mag weer: de kersttijd is aangebroken. Een mooi moment om je huis aan te kleden met de mooiste kerst spulletjes. Wij vinden onze kerstballen en kandelaars erg mooi, hopelijk spreken ze jou ook aan. Of wat dacht je van een mooi koperkleurig dienblad voor op het dressoir? Er zijn genoeg accessoires met kerstsfeer om uit te kiezen.

 

Kerst en Scandinavië

In landen waar de winter lang duurt is kerst natuurlijk een mooi feest van licht in de duisternis. Niet voor niks komt de kerstman van de Noordpool! De Zweden en Noren kennen uitgebreide tradities, die helemaal passen in een samenleving die traditioneel sterk op elkaar is aangewezen. Veel samenzijn en eten en drinken, gezellig rond de kerstboom. Daar kunnen we vast wel een beetje aan meedoen hier in Nederland.