• Binnen 24 uur verstuurd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Attent & persoonlijk
Ga terug

Meubels

Krukjes, kleine tafels en buro's van hout en metaal, om lekker op te zitten of als bijzettafeltje. Eerlijke materialen, mooie ontwerpen.

Naam
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

Artikelen 1 tot 36 van 38 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Naam
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

Artikelen 1 tot 36 van 38 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Krukken van hout en metaal, om lekker op te zitten of als bijzettafeltje. Zet een mooie bloempot of lamp op een kruk en je hebt een gezellig hoekje in huis. Ook handig voor in de hal of op de overloop. Onze krukjes zijn karaktervol en typisch Scandinavisch van design.  

 

Krukje of bijzettafel?

Als je een mooie plant een plekje wilt geven, dan kan je met één van deze stoere krukjes prima uit de voeten. Een krukje als bijzettafeltje gebruiken is natuurlijk ook handig: naast een lekkere loungestoel heb je dan een handige plek voor je kopje koffie of het boek dat je aan het lezen bent. En niet te vergeten: je kan er ook op zitten natuurlijk, ideaal wanneer je extra bezoek hebt. Wij gebruiken de krukjes zelf dan ook met veel plezier in ons huis.

 

Hout en metaal 

Ze zijn er ook met leer of stof bekleed, maar wij vinden de natuurlijke "look" van hout en metaal het mooiste voor een accessoire zoals deze krukken. Het oogt stoer en degelijk, dankzij de basiskleuren waarin ze gelakt zijn kan je ze vrijwel overal een passend plekje geven.

  

 Krukken en krukjes

  

Ook als nachtkastje

De nachtkastjes zoals vroeger zie je langzamerhand verdwijnen, steed meer zie je er alternatieven voor in de plaats. Zet bijvoorbeeld een klein tafeltje, een groot blok ruw hout of natuurlijk een stoer krukje naast je bed! Daar past ook best een klokje en een boek op.