Ga terug

Meubels

Meubels zoals krukjes, kleine tafels en buro's van hout en metaal, om lekker op te zitten of als bijzettafeltje. Eerlijke materialen, mooie ontwerpen: onze Scandinavische meubels van Hubsch en Broste Copenhagen zijn een aanwinst voor uw interieur.

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

18 artikel(en)

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

18 artikel(en)

Meubels van hout en metaal, van kleine kruk tot boekenkast: we hebben de mooiste design meubels voor je uitgezocht. Onze meubels van Hubsch en Broste zijn karaktervol en typisch Scandinavisch van design.  

 

Krukje of bijzettafel?

Als je een mooie plant een plekje wilt geven, dan kan je met één van deze stoere krukjes prima uit de voeten. Een krukje als bijzettafeltje gebruiken is natuurlijk ook handig: naast een lekkere loungestoel heb je dan een handige plek voor je kopje koffie of het boek dat je aan het lezen bent. En niet te vergeten: je kan er ook op zitten natuurlijk, ideaal wanneer je extra bezoek hebt. Wij gebruiken de krukjes uit onze selectie meubels zelf dan ook met veel plezier in ons huis.

 

Hout en metaal 

Ze zijn er ook met leer of stof bekleed, maar wij vinden de natuurlijke "look" van hout en metaal het mooiste voor een accessoire zoals deze krukken. Het oogt stoer en degelijk, dankzij de basiskleuren waarin ze gelakt zijn kan je ze vrijwel overal een passend plekje geven.

  

 Krukken en krukjes

  

Zitbanken

Een houten zitbank van Hübsch Interior is altijd een aanwinst voor je interieur. Hübsch kiest bij alle zitmeubels voor mooie materialen die lang meegaan, zoals eikenhout of metaal. De eiken bankjes zijn prachtig voor in de hal of op de overloop, wanneer je op zoek bent naar een stijlvol accent in huis. 

 

Side tables

De laatste tijd zijn side tables erg populair en zowel Hübsch Interior als Broste Copenhagen heeft prachtige bijzettafels in de meubelcollectie. Een side table zorgt voor een praktische aanvulling van de ruimte in huis en biedt plaats aan een mooie vaas of een schemerlamp.