Ga terug

Nordic Sand servies

Het lichte Nordic Sand servies van Broste Copenhagen wordt per stuk handgemaakt van aardewerk en maakt deel uit van de Broste Classics collectie. Je vindt de complete Nordic Sand serie bij ons op voorraad. Omdat het servies handgemaakt is variëren de kleuren per batch. Het Nordic Sand servies is geïnspireerd door het strand van de Noordzee, met natuurlijke tinten zoals parelwit en zandgrijs. Kleur- en afwerkingsverschillen horen bij dit rustieke servies, net als kleine imperfecties: elk stuk is net weer even anders en kan daardoor afwijken van de foto's. 

Onze service: we zoeken elke bestelling zo goed mogelijk bij elkaar op kleur en afwerking uit onze eigen voorraad, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Heb je een speciale voorkeur voor het Broste Nordic Sand servies, stuur ons een mailtje en we helpen je graag.

Naam
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

Artikelen 1 tot 36 van 44 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Naam
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

Artikelen 1 tot 36 van 44 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Het prachtige Nordic Sand servies van Broste Copenhagen is niet voor niets populair bij onze klanten. De soms grillige patronen en kleuren geven dit warme servies een unieke uitstraling. De tinten variëren per serie, met een zweem zeeblauw of zeegroen er doorheen zodat het een mooie diepte krijgt. Regelmatig komen er nieuwe elementen bij, zodat het echt een servies is waar je lang plezier van hebt. Het Nordic Sand servies is ontworpen en wordt geproduceerd door Broste Copenhagen.

 

Broste Nordic Sand servies collectie

  

Beige, zand of grijs?

We krijgen veel vragen over de kleuren van het Nordic Sand servies en dat is niet zo vreemd: er zit nogal wat variatie in. De tint kan per levering variëren van zand naar grijs. De sfeerfoto's bij de verschillende modellen laten dit goed zien. Duidelijk een serie als je houdt van een beetje afwisseling op tafel! En als je liever zoveel mogelijk dezelfde borden of kommen wilt, dan kan je ons er bij je bestelling gewoon om vragen: dan zoeken we de Nordic Sand exemplaren uit die het best passen bij jouw smaak. We kunnen niet beloven dat we aan elk verzoek kunnen voldoen, maar wel dat we ons best doen om het te laten passen. We maken ook graag een foto voor je zodat je vooraf kunt zien of het Nordic Sand servies past bij je verwachtingen.

 

Nordic Sand servies

De lichte Nordic Sand serie van Broste Copenhagen is een logische variant op het populaire Nordic Sea servies, in zandtinten zoals ze voorkomen in de natuur. De uitdrukking van dit servies is tegelijkertijd eenvoudig, ongepolijst en esthetisch. Elk stuk servies is uniek. De kleuren zijn afhankelijk van de omgeving, met als resultaat een levendig, grillig servies met verschillende kleuren en tinten. Juist deze individualiteit is de kracht van dit servies.