Ga terug

Nordic Sea servies

Het prachtige gestreepte Nordic Sea servies van Broste Copenhagen wordt per stuk handgemaakt van aardewerk en maakt deel uit van de permanente Broste Classics collectie. Je vindt de complete Nordic Sea serie bij ons op voorraad. Omdat het Nordic Sea servies handgemaakt is variëren de kleuren per levering, de voorkomende tinten zijn grijs, grijsblauw en grijsgroen. Kleur- en afwerkingsverschillen horen bij dit rustieke servies, net als kleine imperfecties: elk stuk is net weer even anders en kan daardoor afwijken van de foto's. Juist deze kleurverschillen maken het Nordic servies levendig en zorgen voor meer diepte, alles past goed bij elkaar.

Onze expert service: we zoeken elke bestelling zo goed mogelijk bij elkaar op kleur en afwerking uit onze eigen voorraad, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zo weet je vooraf dat je krijgt wat je wilt! Heb je een speciale voorkeur voor het Broste Nordic Sea servies, stuur ons een mailtje en we helpen je graag.

Naam
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

Artikelen 1 tot 36 van 45 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Naam
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

Artikelen 1 tot 36 van 45 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Het prachtige Nordic Sea servies van Broste Copenhagen is met recht erg populair bij onze bezoekers. De soms grillige patronen en kleuren geven dit stoere servies een unieke uitstraling. De tinten variëren per serie, van grijsblauw tot groenblauw. Regelmatig komen er nieuwe elementen bij, zodat het echt een servies is waar je lang plezier van zult hebben. Het Nordic Sea servies is ontworpen en wordt geproduceerd door Broste Copenhagen, Homezy is Nordic servies verkooppunt.

 

Broste Nordic Sea servies collectie

 

Nordic Sea servies

Deze mooie borden, schalen en bekers van Broste Copenhagen zijn een prima keuze als je van iets bijzonders houdt op tafel. Het rijke, diepe kleurenpalet is geïnspireerd op de Noordzee. De diepe kleuren lijken steeds te veranderen: tinten van blauw, groen en grijs met altijd strepen, soms ook stippen. Elk stuk Nordic Sea servies is absoluut uniek maar het past allemaal toch goed bij elkaar. Daarom kan je het ook later nog makkelijk bijkopen.

 

Blauw, groen of grijs?

We krijgen veel vragen over de kleuren van het Nordic servies en dat is niet zo vreemd: er zit nogal wat variatie in. De tint kan per levering variëren van groen naar blauw, soms meer grijs. De sfeerfoto's bij de verschillende modellen laten dit goed zien. Duidelijk een serie als je houdt van een beetje afwisseling op tafel! En als je liever zoveel mogelijk dezelfde borden of kommen wilt, dan kan je ons er bij je bestelling gewoon om vragen: dan zoeken we de Nordic Sea exemplaren uit die het best passen bij jouw smaak. We kunnen niet beloven dat we aan elk verzoek kunnen voldoen, maar wel dat we ons best doen om het te laten passen. We maken ook graag een foto voor je zodat je vooraf kunt zien of het Nordic Sea servies past bij je verwachtingen.