Ga terug

Retourneren van een bestelling

Retourneren

Voldoet je bestelling niet aan je verwachting, dan kun je het artikel, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen.

Wanneer de bestelling door Homezy in goede staat is ontvangen wordt het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten maar exclusief de retour verzendkosten, binnen 14 dagen terug overgemaakt. Hiervoor maken we gebruik van dezelfde betaalmethode waarmee de bestelling eerder is betaald.

Stuur je een deel van je bestelling retour of was je bestelling gratis verzonden dan vergoeden wij het aankoopbedrag van de teruggestuurde artikelen maar niet de verzendkosten.

 

Hoe werkt retourneren?

Wanneer je een artikel wilt retourneren, stuur dan even een mailtje naar info@homezy.nl om door te geven dat je bestelling (of een deel ervan) retour komt.

Print onderstaand formulier uit, vul het in en voeg het bij je retourzending. Vervolgens kun je het pakket frankeren en verzenden via een vervoerder naar keuze. 

Retourformulier >

 

Het artikel moet binnen 14 dagen in de originele staat en verpakking en voldoende gefrankeerd retour worden gestuurd. Het artikel moet onbeschadigd zijn en netjes ingepakt retour worden gezonden.

Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd als ze onbeschadigd, in originele verpakking en met voldoende frankering zijn ontvangen door ons. Beschadigde, gebruikte of vuile artikelen en onvoldoende frankering worden niet geaccepteerd en kunnen wij daarom niet in behandeling nemen.

 

Ruilen

Wil je een product ruilen binnen 14 dagen na ontvangst? Neem even contact op met info@homezy.nl. De verzendkosten die je maakt om je bestelling terug te sturen worden niet door ons vergoed en zijn dus voor eigen rekening. 

Het artikel moet binnen 14 dagen in de originele staat en verpakking en voldoende gefrankeerd retour worden gestuurd. Het artikel moet onbeschadigd zijn en netjes ingepakt retour worden gezonden.

Om te ruilen artikelen worden alleen geaccepteerd als ze onbeschadigd, in originele verpakking en met voldoende frankering zijn ontvangen door ons. Beschadigde, gebruikte of vuile artikelen en onvoldoende frankering worden niet geaccepteerd en kunnen wij daarom niet in behandeling nemen.