Ga terug

Geurstokjes

Geurstokjes met een mooie bijpassende geurverspreider zorgen voor een constante lekkere geur in je huis.

Geurstokjes met een mooie bijpassende geurverspreider zorgen voor een constante lekkere geur in je huis. Gecombineerd met de fraaie geurverspreiders voegen onze geurstokjes ook een kleurrijk, stijlvol element toe aan je interieur. Prettig voor meerdere zintuigen dus! De geuren van de Esencia serie zijn geïnspireerd op de natuur en gecreëerd door de beste geur-ontwerpers.

 

Geurverspreiders Esencia

De Esencia geurverspreiders van Carus zijn echte design objecten, gemaakt van hoge kwaliteit glas en zuiver aluminium. De diffusers zijn verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren. Ze kunnen gecombineerd worden met de Candela waxinelichthouders. Combineer een set geurstokjes & geurolie met een Esencia geurverspreider (diffuser), ze passen bij elkaar. Een set geurstokjes is toereikend voor minimaal zes weken frisheid, navullingen kan je ook bijkopen.

 

Interieurparfum en geurstokjes

Het is bekend dat mensen zich vooral bewust zijn vanl veranderingen in geur. Als je een tijdje in een ruimte bent wen je aan de geur die er hangt, of die nou aangenaam is of niet. Daarom is het een goed idee om meerdere geurverspreiders met interieurparfum te plaatsen in je huis, bijvoorbeeld een in de woonkamer en een andere voor de overloop. Als je daarvoor twee verschillende geuren gebruikt van onze geurstokjes merk je elke keer als je die ruimte inkomt weer wat hoe lekker fris het ruikt.